Fotbalisté výpráskali Chocerady, nastříleli jim tucet gólů

 

Sokol Ostředek – SK Chocerady B 12:3 (6:3)

 

V sobotu sehráli naši fotbalisté první a současně jediný přípravný zápas přes startem nové sezóny proti béčku Chocerad. Soupeř se sešel s velkými problémy. Nastoupil ve velmi lepené sestavě a ještě jsme mu museli půjčit Zikyho. Nám chybělo rovněž několik hráčů - Kamil Krejcárek, Jim Kapal, Jirka Škvor, Roman Špalek a Honza Dvořák, tak vypomohl i Kuba Horák, jehož hostování z Teplýšovic se bohužel nepodařilo prodloužit.

 

Oba týmy si otevřeli na hřišti střelnici, uběhlo teprve deset minut a už to bylo 2:2. V poločase svítilo na ukazateli divoké skóre 6:3 v náš prospěch. Diváci se tedy nenudili. Padaly branky výstavní, ale i takové, které si gólmani za rámeček určitě nedají.

 

V druhém poločase se střelecky prosazovali už jen naši hráči. Choceradský gólman Jura Žydyk, jinak ostředecká pinčesová jednička, jen neustále lovil míč ze své branky. Hosté působili s přibývajícími minutami stále více a více odevzdanějším dojmem a bez zájmu o hru. Oba kapitáni se tak ve 75.minutě domluvili, že se zápas ukončí.

 

Z tohoto utkání lze těžko vyvozovat nějaké závěry. Choceradští se v sobotu v domácí, již mistrovské, odvetě, představí v zcela jiné sestavě a s velkou touhou odčinit tento krutý výprask.

 

Potěšil návrat Ondry „Akademika“ Vildmana, který kvůli zraněnému kolenu vynechal poslední dvě sezóny a vyzkoušel si pozici stopera. První branku za Ostředek vstřelil Vašek Ryšavý, jehož přestup právě z SK Chocerady byl administrativně dořešen v týdnu před zápasem.

 

Ostředecké branky: Sadílek T. 4, Macháček 3, Škvor M. 2, Müller, Ryšavý, Nerad

 

Sestava: Luzum – Fiala, Vildman, Florián, Müller – Macháček, Škvor M., Kančij V., Nerad – Horák, Sadílek T.  (hokejově střídali: Měchura, Ryšavý)

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci