Hodnocení vystoupení přípravky na JOMA CUPu 2015 očima Martina Nováka

 

FKM Posázaví - Ostředek


První zápas jsme odehráli proti spřátelenému klubu z Ratají. Zápas byl jak na houpačce chvílí vedli hosté, poté my. Konečný stav utkání byl 5:5 a na řadu přišel penaltový rozstřel. V něm jsme ani jednou nezaváhali a ve 4.sérii penalt, kdy soupeř neproměnil se rozhodlo o bonusovém bodu pro nás.

 

Struhařov - Ostředek

 

Druhý zápas jsme se utkali proti mladému týmu Struhařova (Praha východ). První poločas se nám nedařil neproměňovali jsme šance a ani mezihra nebyla podle našich představ. Po poločasové domluvě byl druhý poločas výrazně lepší a už jen v naší režii. Konečný výsledek 4:0 byl vypovídající.

 

Soběhrdy - Ostředek

 

Třetí zápas budu brát ze svého pohledu a možná se mnou nebudou mnozí souhlasit ale moc se nám nevedlo. První poločas který jsme prohráli 2:0, byl z naší strany pasivní, soupeř byl všude dřív a mi jsme se prakticky nedostali za půlku. Začátek druhého poločasu se nám podařilo soupeře skřípnout na jeho polovině, dostali jsme se i k několika střelám, které ale obětavý soupeř zblokoval. Tento zápas nám ukázal, že je potřeba být nohama na zemi a neustále na sobě pracovat.

 

Zásmuky - Ostředek

 

Poslední zápas jsme sehráli s pozdějším vítězem turnaje Zásmuky. V zápase se hrálo o hodně a bylo vidět na obou mančaftech, že chtějí vítězství. Začátek se nám povedl nadmíru. Soupeře jsme k ničemu nepustili a po závaru před brankou jsme se ujali vedení. Bohužel za nedlouho jsem inkasovali dva góly, které nás srazily a bylo po zápase. Druhý poločas jsem se ještě snažili s utkáním něco udělat, ale na soupeře jsme nestačili.


 

O malý kousek nám utekla medaile, ale takový už je fotbal jednou jsme nahoře, jednou dole. Tímto bych chtěl poděkovat týmu za celou sezónu, chtěl bych prckům popřát pěkné prázdniny, ať si pořádně odpočinou a naberou síly na novou sezónu, ve které budou určité změny. Mančaft se přesune do kategorie mladších žáků, kde se bude hrát na větším hřišti a také s více hráči v poli (6+1), pro úplně nejmladší hráče bychom chtěli udělat neoficiální přípravku, které by jsme dojednávali přáteláky a také je možnost vždy pro pár hráčů si jet zahrát za přípravku Ratají, což je další velké plus.

 

Další trochu už zavedenou změnou bude trenérský tým. Od nové sezóny se u mladších žáků tedy letošní přípravky budou pohybovat 4 trenéři (Milan Hajný, Ríša Kotil, Ondra Smrkovský a Petr Šebesta), 4 trenéři u mančaftu je super věc pro tréninky, mladší hráči budou moci trénovat odděleně od těch starších a tak bude zajištěna lepší péče při tréninku.

 

Co se týče mé osoby, už během jara jste si mohli všimnout, že jsem se více a více ubíral do ústraní. Pro novou sezónu už se nebudu pohybovat přímo v roli trenéra, spíše budu sloužit jako takový dohled nad mládeží, aby vše šlapalo, tak jak má. Pokud mi to čas dovolí, budu se pohybovat, jak na zápasech tak i na trénincích. Abych vysvětlil proč, kdo mě zná ví, že mě trenéřina za ty léta co jsem v Ostředku chytla a rád bych se ji jednou věnoval na mnohem vyšší úrovni. Dostal jsem nabídku jít trénovat do ženského oddílu Minerva FF, po dlouhém rozhodování jsem se rozhodl nabídku přijmout a od nové sezóny bych měl vést družstvo mladších dorostenek U17. Touto cestou bych chtěl poděkovat předsedovi Marku Škvorovi, díky kterému jsem se k trénovaní dostal a i v dobách vypjatých stál za mnou. Byli to krásné 4 roky, hodně mi dali a já doufám, že na mě v Ostředku nezanevřete :-).

 

Děkuji Martin Novák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci