Za prohru v Poříčí se nemusíme stydět!

 

SK Posázavan Poříčí B – Sokol Ostředek 6:4 (4:1)

 

V neděli sehráli naši fotbalisté očekávaný duel v Poříčí, kterému předcházela zákulisní hra domácích, což upřímně přiznal i poříčský boss Lacina. Poříčí si bez našeho vědomí nahlásilo na OFS změnu termínu utkání ze soboty na neděli, aby béčku mohli pomoci hráči áčka. Až tak velký strach z nás soupeř měl, mělo by nám to lichotit. Teprve v reakci na naší námitku zaslanou na OFS se podařilo dohodnout alespoň dřívější začátek utkání a světe div se, nemusel se platit poplatek za změnu.

 


Škoda, že jsme nenastoupili kompletní. Bolavé koleno nakonec nepustilo na hřiště stopera Kamila Krejcárka a na marodku se opět , tentokráte s bolavými zády po koze z minulého kola, vrátil Jirka Škvor. Od dlouhodobých marodech není třeba mluvit. A protože domů na Ukrajinu odjel Rosťa Kanchyi, byl kouč Mirek Lejček rád, že se v kabině dopočítal jedenácti hráčů.

 

V prvním poločase byli domácí s posilami z áčka hrajícího I.A třídu lepší, ve druhém začali trochu šlapat vodu, nám se podařilo zápas zdramatizovat. Škoda laciných gólů, které jsme dostávali a také šance ze závěru utkání, kdy jsme mohli za stavu 5:4 srovnat.

 

Každopádně naši hráči obstáli a čestně prohráli, domácí se nás báli oprávněně. Bohužel o osudu utkání rozhodly vyšší zájmy a zákulisní machinace, sport v neděli plakal.

 

Další utkání sehrají naši v neděli od 14h doma proti SK Bystřice B.

 

Branky: Horák, Měchura, Škvor M., Zikmund

 

Sestava: Luzum – Fiala, Škvor M., Kapal, Müller – Nerad, Florián, Kančij, Měchura – Zikmund, Horák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci