Žáči neudrželi slibné vedení

 

V neděli se naposledy společně představila doma starší přípravka a starší žáci. Za 14 dní už bude doma hrát jen přípravka, protože žáci svůj zápas s Meznem předehrají ve středu 20.května od 16h.

 

Starší přípravka: Sokol Ostředek – Sokol Neveklov 2:8 (1:2)

 

Přípravka, konečně v kompletním složení, v první půlce Neveklovu, který je třetí v tabulce, statečně vzdorovala. Brankou Štěpána Vrány jsme dokonce srovnali na 1:1. Bohužel hosté dokázali jít klasickým gólem do šatny opět do vedení a v druhé půlce svůj náskok postupně navyšovali. O druhý gól našich barev se svým důrazem před brankou postaral Adámek Pejša.

 

Sestava: Hajný – Rezková, Mistolerová, Svoboda, Vrána, Smrkovský, Pejša, Birasové F. + J., Barešové V.+V., Hýblová

 

Starší žáci: Sokol Ostředek – FK Bílkovice 3:6 (3:1)

 

Na žáky čekal poslední tým tabulky z Bílkovic a úvod se nám vůbec nepovedl, hosté hned v první minutě skórovali z penalty. Pak se začali prosazovat Ostřeďáci - dvakrát po sólové akci a jednou proměněnou penaltou, a rázem jsme vedli 3:1. Velká škoda, že další penalta skončila na tyči a další sólo zneškodnil bílkovický gólman. Jak se později ukázalo, tato zaváhání se nám stála osudná. Hosté po poločase brzy snížili a protože jsme neproměnili další ze samostatných průniků, soupeř nás začal trestat, i když Vládík Maroušek dělal v bráně, co mohl. Druhý poločas se našim barvám tedy příliš nepovedl a přišli jsme zbytečně o výhru.

 

Sestava: Maroušek – Horáková, Svobodová, Rezek, Hampl, Holubková, Mistoler, Vernerová, Svatoň, Škvor T., Poláček

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci