Eda Špalek se stal Ostředeckým fotbalistou roku 2014

 

 

Poslední únorovou sobotu proběhlo v rámci sokolského plesu vyhlášení výsledků 7. ročníku ankety Ostředecký fotbalista roku 2014.

 

Králem večera se stal Eda Špalek, který si nejprve došel pro pohár a poukaz na pětilitrový Plzně 12° za zasloužené vítězství ve střelecké soutěži Ostředecká zlatá kopačka 2014 (za 33 soutěžních branek během roku 2014), aby o pár minut později získal krásnou broušenou trofej určenou pro Ostředeckého fotbalistu roku 2014. Tradiční odměnou vítěze ankety je velký sud piva – tentokráte Kozla 11°.

 

Zatímco pořadí střelecké soutěže bylo známé již od konce podzimní sezóny, v anketě Ostředecký fotbalista roku 2014 rozhodovalo hlasování fotbalistů a jejich fanoušků a pořadí pětice nominovaných kandidátů znal před vyhlášením jen předseda TJ. Do hlasování se zapojily více jak tři desítky hlasujících.

 

Díky generálnímu partnerovi ankety Pivovaru Velkopopovický Kozel získal každý z oceněných v anketě i střelecké soutěži poukaz na pivo od Kozla. Poháry a krásný broušený míč z atelieru SONA GLASS pro vítěze ankety byly placeny z obecní dotace pro TJ Sokol Ostředek. Všem našim partnerům a sponzorům děkujeme.

Když si postupně pro své odměny došli pátý gólman Jirka Škvor, čtvrtý Kamil Krejcárek a třetí Petr Florián (loňský vítěz, za kterého trofej přebírala sestra Martina), bylo jasné, že anketa pozná jméno čtvrtého vítěze v historie.

 

Po chvilce napětí oznámil předseda TJ Marek Škvor, že druhé místo za 80 b. získal korunní princ ankety Milan Škvor, počtvrté v řadě na druhém místě. Sedmi desítkám přihlížejících v sále tak bylo zřejmé, že titul Ostředecký fotbalista roku 2014 náleží Edovi Špalkovi, který získal 89b.

 

Celkové výsledky ankety

 


 

Historický přehled oceněných v anketě

 

2014

 Špalek E. – Škvor M., Florián, Krejcárek, Škvor J.

2013

 Florián - Škvor M., Uršic, Měchura, Šilhavý

2012

 Florián - Škvor M., Měchura, Šilhavý, Vildman

2011

 Vildman - Škvor M., Hanibal, Florián, Měchura

2010

 Hanibal- Florián, Vildman, Krejcárek, Škvor M.

2009

 Hanibal - Florián, Škvor M., Šilhavý, Sahula T.

2008

 Hanibal - Florián, Šilhavý, Uršic, Škvor M.

 


 

 

 

 

 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci