Divoká přestřelka v generálce fotbalistů ve Struhařově

 

Naši fotbalisté absolvovali v sobotu ve Struhařově (okres Praha východ) generálku na první mistrák. Bohužel stejně jako před týdnem měl kouč Mirek Lejček k dispozici minimální počet hráčů – jedenáct a opět musel pomoci Kuba Horák. Ani jeden z přípravných zápasů tak nesplnil účel sehrání nově tvořeného týmu, což je velká škoda.

 

Naši začali dobře, dostali jsme se do vedení brankou Edy Špalka, ale pak přišla špatná čtvrthodinka, kdy soupeř otočil čtyřmi góly.

 

Ve druhém poločase zvýšil soupeř své vedení až na 6:2, pak začala stíhačka našich barev. Snížili jsme až na rozdíl jednoho gólu, ale vyrovnat se nám nepodařilo. Škoda spousty zahozených šancí. Sudí domácím, kteří zápas pořadatelsky moc nezvládli, asi v závěru odpustil penaltu.

 

Tři branky vstřelil Eda Špalek, dvě přidal Petr Florián.

 

V neděli čeká naše hráče první pralesní mistrovský zápas v Bystřici. Výkop je v 17h. Veřme, že už bude mít trenér k dispozici početnější kádr a přivezeme první body do tabulky.

 

Sestava:
Luzum – Měchura, Krejcárek, Eichler, Macháček (46.Sedlmaier) – Zikmund, Špalek E., Florián, Fiala – Nerad, Horák

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci