Je to jasné, padáme do pralesa :-(((

 

V neděli byla bohužel definitivně potvrzena naše cesta do pralesa, kde jsme nebyli dvacet let. Áčko ve velmi kombinované sestavě dostalo v sobotu pět gólů ve Václavicích, ale ač to zní sebevíce bláznivě, stále ještě díky vývoji v I.B třídě žilo, bohužel jen do neděle, kdy Kunice B porazily Říčany 9:0, čímž odsoudily Miřetice k sestupu do OP a zhatily možnost, že by z trojky sestupovaly jen tři týmy a nám by při souhře výsledků stačilo porazit doma Týnec. Béčko posílené několika hráči áčka podalo dobrý výkon a hodně potrápilo domácí Radošovice, vyhrát ale nemohlo. Statečně ve velkém vedru bojovala v sobotu dopoledne naše přípravka v Soběhrdech.

 

TJ Václavice – Sokol Ostředek 5:0 (3:0)

 

Za velkého vedra nemělo naše áčko šanci a odvezlo si z Václavic, kterým na podzim doma nastřílelo 6 gólů, krutou porážku. Po utkání složil funkci trenér Martin Svoboda, jemuž patří poděkování, že se nám v těžké situaci po porážce s Mysličí snažil pomoci. O tom jak se tým postupně rozpadl, zejména vinou zranění, svědčí skutečnost, že v sobotu vyběhli na hřiště v základu jen tři hráči, kteří v něm byli i při prvním jarním utkání proti Bystřici (výhra 5:1). To mluví za vše a je to hlavní příčina našeho pádu do pralesa. Poděkování patří i hráčům besa, kteří pomohli, abychom si neudělali ostudu kvůli nedostatečnému počtu hráčů.

 

Sestava:
Škvor J. – Kumsta, Krejcárek, Špalek R., Müller – Nerad, Uršic, Macháček, Fiala – Zikmund, Florián
střídal: Sedlmaier

 

Starší přípravka: FK Soběhrdy – Sokol Ostředek 7:2 (3:2)

 

V sobotu dopoledne sehrála naše přípravka pod vedením zaskakující kouče Marka Škvora derby v Soběhrdech. Za svůj výkon si zaslouží sedm statečných velkou pochvalu. Dvěma góly Lucky Mistolerové jsme dokázali srovnat na 2:2, ale pak jsme zapomněli, ve snaze vstřelit vedoucí gól, na zadní vrátka a domácí využili kontr, když šli tři hráči sami na našeho gólmana a vstřelili gól do šatny.

 

I v druhé půli jsme začali dobře, soupeř (třetí tým tabulky) se nemohl prosadit a naopak my jsme hrozili vyrovnáním. Pak přišel zlomový moment, Lucce spadl míč na rameno a sudí pískl penaltu, kterou Soběhrdy se štěstím proměnily. Tento moment naše špunty psychicky položil (Lucka to obrečela a musela na chvíli na střídačku) a vzhledem k tomu, že jsme měli jen jednoho hráče na střídání, jsme brzy odešli i fyzicky a soupeř přidal další góly. Celkový výsledek tak ale neodpovídá stavu na hřišti.

 

TJ Radošovice – Sokol Ostředek B 5:3 (3:2)

 

Smolný zápas, který jsme bohužel vzhledem k nastalé situaci nemohli vyhrát. Za stavu 4:3 jsme nedali penaltu a z protiútoku domácí zvýšili na konečných 5:3.

 

Starší žáci: Sokol Přestavlky – Sokol Ostředek 21:1

 

Naší žáci dostali na hřišti suveréna soutěže pěknou nadílku. Čestný úspěch zaznamenal gólman Martin Škvor, který se ke konci zápasu posunul do pole. 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci