Petr Florián se stal Ostředeckým fotbalistou roku 2013 a obhájil tak loňské vítězství

 

V sobotu v rámci Sokolského plesu, který se letos konal v kulturním domě v Taťouňovicích, byly vyhlášeny výsledky již šestého ročníku ankety Ostředecký fotbalista roku 2013, doprovodné ankety Hvězda béčka 2013 a střelecké soutěže Ostředecká zlatá kopačka 2013. Do ankety se letos opět zapojil velký počet hlasujících – 48.

Novým generálním partnerem ankety se stal pivovar Velkopopovický Kozel, který věnoval pro oceněné fotbalisty několik desítek litrů zlatavého moku. Patria Kobylí a.s. i v letošním roce věnovala výborné víno. Pořízení originálního broušeného poháru od ateliéru SONA GLASS a dalších pohárů bylo i letos financováno z obecní dotace. Naši anketu rovněž opětovně podpořil časopis PRO FOOTBALL a společnost AGRODAT a.s.

 

 

Než byl vyhlášen fotbalista roku, dozvěděli se přítomní z úst předsedy TJ Marka Škvora pořadí v anketě Hvězda béčka určené pro fotbalisty ostředeckého fotbalového B-týmu. Bohužel nikdo z nominovaných nebyl z různých důvodů na plese přítomen. Loňské vítězství obhájil Fanda Nerad, za něhož cenu převzal jeho otec, před Fandou Sedlmaierem (i vloni byl druhý) a třetím Fandou Macháčkem.

Za Fandu Nerada převzal cenu pro Hvězdu béčka 2013 jeho otec

 

Následovalo vyhlášení střelecké soutěže Ostředecká zlatá kopačka 2013, jejíž pořadí bylo již známo předem. Nejlepším střelcem v roce 2013 byl s devatenácti brankami Petr Florián, který kromě poháru získal i pětilitrový soudek plzeňské dvanáctky. Druhý skončil Lukáš Uršic a třetí příčka patřila Fandovi Macháčkovi.

Petr Florián s Ostředeckou zlatou kopačkou 2013

 

Po další hudební sérii od kapely PROFIL došlo k tolik očekávanému vyhlášení výsledků ankety Ostředecký fotbalista roku 2013. Nejprve si pro své poukazy na pivo od Velkopopovického Kozla došel pátý Pepa Šilhavý(64b.), který bohužel kvůli zranění z přípravy vynechá celou jarní sezónu a čtvrtý Zdeněk Měchura (78b.). Bronzovu příčku za 104 bodů obsadil Lukáš Uršic, který se mezi nejlepší trojici dostal v historii ankety poprvé. Pro pohár za druhé místo si došel kapitán áčka Milan Škvor, když mu 106 bodů ani letos nestačilo na zisk titulu a tak bylo jasné, že Petr Florián obhájil své loňské vítězství a stal se Ostředeckým fotbalistou roku 2013. Od hlasujících získal 113 bodů a za velkého potlesku sálu tak mohl z rukou místopředsedkyně TJ Lucie Styblíkové převzít krásný broušený pohár, sud piva a dárkovou kazetu vína z Kobylí.

 

Nejlepších pět z ankety Ostředecký fotbalista roku 2013 s předsedou TJ

 

Děkujeme touto cestou všem podporovatelům naší ankety i všem, kteří se svými hlasy do ankety zapojili. Již nyní se těšíme se na setkání u příležitosti vyhlášení výsledků 7.ročníku ankety, které proběhne pravděpodobně opět v rámci Sokolského plesu 2015. 


 

Výsledky ankety Ostředecký fotbalista roku 2013

 

Výsledky ankety Hvězda béčka 2013

 


 

Přehled dosavadních vítězů

Ostředecký fotbalista roku

2013 – Petr Florián
2012 – Petr Florián
2011 – Ondřej Vildman
2010 – Ondřej Hanibal
2009 – Ondřej Hanibal
2008 – Ondřej Hanibal

Ostředecká zlatá kopačka

2013 – Petr Florián
2012 – Ondřej Vildman
2011 – Ondřej Vildman
2010 – Eduard Špalek
2009 – Petr Florián
2008 – Tomáš Sahula

Hvězda béčka


2013 – František Nerad
2012 – František Nerad
2011 – Radek Štěch
2010 – Jakub Koudelka
2009 – Radek Štěch


 

Lukáš Uršic s cenou za 2. místo ve Zlaté ostředecké kopačce 2013 a předseda TJ Marek Škvor

Pepa Šilhavý skončil na 5.místě

Čtvrtý Zdeněk Měchura

Lukáš Uršic získal 3.místo

Stříbrný Milan Škvor přijímá gratulace od kolegů

Sud a víno čekají na Fotbalistu roku 2013

A samozřejmě i krásný broušený pohár

Všichni jsou zvědaví, kdo asi vyhraje

 


 

Jako na každém plese se tancovalo na parketu i na stolech a losovala tombola

 

 

 

Foto: Veronika Floriánová


 

Všem,kteří jste nás přišli na Sokolský ples podpořit velice děkujeme a těšíme se na setkání na dalších našich akcích!

 

Velice děkujeme všem přispěvatelům do tomboly a také našim sponzorům!

 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci