Stolní tenisté zvládli v minulém týdnu dva zápasy

 

Ostředečtí stolní tenisté sehráli v minulém týdnu dva zápasy. Nejprve ve čtvrtek přivítali v přátelském utkání Pavlovice a hned pátek se pak utkali v rámci OP4 s béčkem Pyšel.

 

Pavlovice, nehrající pravidelnou soutěž, dělaly našemu týmu, který nastoupil ve složení Jana Krejcárková, Petr Stanovský, Martin Vosádka a David Luzum, až nečekaně velké problémy. Naši hráči se radovali z vítězství 8:6, když body zajistili obě čtyřhry a ve dvouhrách Petr Stanovský 3, Jana Krejcárková 2 a Martin Vosádka 1.

 

V pátek čekal na náš celek soupeř jiného kalibru – béčko Pyšel, které dorazilo podle žebříčku úspěšnosti v nejsilnější sestavě. Hosté jasně dominovali a naši dokázali uspět jen v jednom zápase a prohráli 1:17. Vzhledem k vývoji dalších zápasů klesl ostředecký tým až na poslední dvanácté místo. Příští pátek ukončí náš tým první část soutěže utkáním v Petroupimi. V případě úspěchu můžeme soupeře v tabulce přeskočit.

 

Zápis utkání

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci