Fotoročenka TJ Sokol Ostředek

 

 

Fotoročenka k nahlédnutí  

 

 

Po úspěchu Fotoročenky 2011 jsme připravili fotoročenku mapující i rok 2012, kdy naše TJ oslavila 50 let své existence. Právě oslavám 50 let je věnováno sedm stránek. Nezapomněli jsme ani na vydařenou plavbu lodí po Vltavě, nohejbal, divadlo, vyhlášení ankety Ostředecký fotbalista roku. Najdete v ní i stránky věnované jednotlivým fotbalovým týmům. Publikace má pevnou vazbu a obsahuje 24 stránek.

 

Bohužel zatím nemá výrobce fotoknihy akci, aby se nechala pořídit za přijatelnou cenu. Nicméně budeme jeho nabídku sledovat a věříme, že bude k dostání za cenu na úrovni minulého roku, tj. ca. 250-300Kč.

 

V případě předběžného zájmu o fotoročenku volejte na 602 659 720 nebo piště na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci