Fotbalisté vyhráli 3:1 na horké půdě v Mysliči

 

Ostředecké fotbalisty čekal včera odpoledne těžký duel v neoblíbené Mysliči, která je známá svou velmi tvrdou hrou s nakopáváním míčů do vápna na ostrostřelce Sosnovce. Na tamním hřišti, které včetně kabin rozhodně nepatří do třetí třídy, se nám moc nedaří a poslední dva duely jsme tam prohráli.

 

Kvůli pouťi jsme soupeře požádali o přeložení zápasu na sobotu, ale nebylo nám vyhověno. Přes únavu z různých sobotních akcí odjížděli naši fotbalisté do Mysliče s odhodláním přivézt domů tři body, které by znamenali jistou záchranu soutěže. Mise se podařila, připsali jsme si výhru 1:3 (0:2) a poskočili jsme v tabulce už na páté místo.

 

Do vedení nás poslal střelou z trestného kopu Ondra Vildman a do půlky zvýšil naše vedení střelou z dálky Petr Florián. Trenér Bohouš Slabý měl opět štastnou ruku při střídání, protože Eda Špalek nám dal svou třetí brankou po pěkné akci Jendy Kuželky definitivu. Domácí sice v závěru snížili, ale tím jen kosmeticky zmírnili svou porážku, která je přibližuje k sestupu do pralesní ligy.

 

Trenér Slabý po zápase řekl, že i když jsme opět neproměnili řadu šancí, tak je velmi spokojen a sezónu můžeme dohrávat v klidu. Opět nás podržel i gólman Venca Hromas.

 

V sobotu nás od 17h čeká prestižní derby se Soběhrdy, které vedou naší skupinu trojku a pokukují po postupu do okresního přeboru.

 

Ostředecká sestava:
Hromas – Vildman, Tusjak, Müller – Kumsta, Škvor M., Uršic, Šilhavý – Měchura, Florián, Kuželka
střídali: Špalek a Kodad

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci