Přípravka čtvrtá na turnaji Oneš Cup 2013

 

Ostředecká mladší přípravka si v neděli dopoledne zahrála na turnaji pořádaném TJ Svoboda Ratměřice v hale ZŠ Bystřice pod názvem ONEŠ CUP 2013. Patronem turnaje byla již poměrně známá mýtická figurka ratměřického sedláka Oneše. Vzhledem k tomu, že pozvánka přišla až v pátek odpoledne, tak jsme se nepředstavili v plné síle, ale v konkurenci dalších týmů jsme se rozhodně neztratili a špunti vzorně reprezentovali ostředecké barvy.

 

Zleva: Jirka Svoboda, Adámek Pejša, za ním Vítek Bareš, dále Martínek Škvor, Pavlínka Rezková a Vojta Bareš

Vpředu leží Jarda Rezek (pořadatelem povolený starší brankář)

 

Turnaj očima našeho trenéra Martina Nováka:

 

TJ Svoboda Ratměřice - TJ Sokol Ostředek 0:0

 

První zápas jsme odehráli s domácími Ratměřicemi. Zápas byl po většinu času dosti vyrovnaný, šance se střídaly na obou stranách a tak si myslím, že konečná remíze je spravedlivá pro oba celky.

 

TJ Jawa Pecerady - TJ Sokol Ostředek 1:1

 

Tento výsledek mě mrzí nejvíce z celého turnaje, protože i se značně omlazenou sestavou jsme byli Peceradům, které potkáme v jarních finálových bojích, vyrovnaným soupeřem. Dokázali jsme vstřelit první branku. Po výborném presinku Martínka Škvora se míč dokutálel za brankovou čáru. Poté nás soupeř zatlačil a po chybě brankáře Jardy Rezka (jediná chyba za turnaj, Jardovi nutno poděkovat za skvělý výkon a za výpomoc v nepřítomnosti ostatních hráčů) soupeř kopal penaltu, kterou ale neproměnil. Když už to vypadalo na výhru dvě minuty před koncem se nepovedl obranný zákrok Vítkovi Barešovi a soupeř kopal DRUHOU penaltu, kterou proměnil. Nutno ale dodat, že nechybělo moc a Jarda míč lapil. Do konce už se skóre neměnilo.

 

SK Votice - TJ Sokol Ostředek 1:0

 

Zápas s Voticemi jsme odehráli naplno a snažili jsme se vstřelit druhou branku na turnaji. Soupeř ovšem před koncem vstřelil pro nás smolný gól, kdy nejprve trefil tyč a od ní se míč odrazil do zad brankáře a následně do brány.

 

TJ Václavice - TJ Sokol Ostředek 0:0

 

Konečný zápas na turnaji jsme odehráli s Václavicemi- Vítězství by pro nás znamenalo medaile. Zápas se hrál nahoru dolů, nakonec se ale ani jednomu týmu nepodařilo zvítězit a ani dát gól.

 

CELKOVÉ HODNOCENÍ:

Na turnaj jsem dorazili s mladšími hráči, kteří dostali pořádnou šanci se ukázat. Na mně osobně udělali velký dojem. Nejmladší tři (Martin, Vojta, Adámek) ukázali, že se umí poprat o svou šanci. Nebáli se míčů, podstupovali souboje a plnili moje pokyny do puntíku, za což je velice chválím. V obraně hrála na výbornou Pavlínka, ukázala že nám v ní roste další výborná obránkyně. A nakonec tři nejzkušenější (Jarda, Jiřík, Vítek). Ukázali, že už mají něco odehráno. Byli to tahouni týmu, Jirka s Vítkem toho za turnaji odběhali opravdu hodně a Jarda v bráně pochytal, co se dalo, takže pochvala i pro ně.


 

Celkové pořadí


 

 


 

Přehled všech výsledků

 

 



 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci