Petr Florián Ostředeckým fotbalistou roku 2012

Včera večer proběhlo v sále ostředecké restaurace slavnostní vyhlášení výsledků již pátého ročníku ankety Ostředecký fotbalista roku, do které se zapojilo téměř sedm desítek hlasujících. Celý večer hrála k tanci a poslechu kapela MP6 Band. Vyhlašováním provázel předseda TJ Sokol Ostředek ing.Marek Škvor.

 

 

Předtím než byl znám Ostředecký fotbalista roku 2012, vyhlašovaly se výsledky ankety Hvězda béčka 2012 a střelecké soutěže Ostředecká zlatá kopačka 2012. Na oceněné čekali kromě pohárů věnovaných obcí Ostředek i desítky litrů zlatavého moku od generálního partnera ankety Pivovaru Staropramen, časopis Pro Football a víno poskytnuté společností Patria Kobylí a.s. Všem našim partnerům a sponzorům velice děkujeme za podporu!

 

 

Hvězdou béčka 2012 se stal lídr tohoto týmu František Nerad (26b.), před Františkem Sedlmaierem (9b.) a Otou Šimáčkem (6b.).

 

Hvězdy béčka - zleva F.Sedlmaier, F.Nerad a O.Šimáček

 

Po "béčkařích" přišli na řadu střelci a jejich soutěž Ostředecká zlatá kopačka 2012, do které se započítávají s bodovým koeficientem, dle náročnosti soutěže, branky vstřelené v mistrovských utkání ostředeckých týmů během daného kalendářního roku. Titul obhájil Ondřej Vildman (16b.) před Eduardem Špalkem (15b.) a Petrem Floriánem (13,5b.).

 

Nejlepší střelci - zleva O.Vildman, M.Florináová zastupijící bratra a E.Špalek

 

Ostředeckým fotbalistou roku 2012 se stal Petr Florián (167b.), který získal krásný broušený pohár z ateliéru SONA GLASS, sud piva Staropramen, láhev kvalitního vína z Kobylí a knihu Fotbalové hvězdy 2013 od vydavatelství EGMONT. Odměny za něj přebírala sestra Martina. Druhý skončil se 145 body kapitán áčka Milan Škvor a třetí Zdeněk Měchura (119b.). Pro poukaz na pivo si došli také čtvrtý Josef Šilhavý (108b.) a pátý Ondřej Vildman (100b.), který vloni anketu vyhrál.

 

Ostředecký fotbalista roku 2012 - Petr Florián

 

Ocenění v anketě Ostředecký fotbalista roku 2012

zleva: M.Škvor, Z.Měchura, M.Floriánová zastupující bratra a O.Vildman

 

Na závěr slavnostní části večera se bilancovalo předchozích pět ročníků ankety a byl vyhlášen Ostředecký fotbalista pětiletky 2008-12. Na základě součtu bodů ze všech ročníků se jím stal Ondřej Hanibal, vítěz ankety z let 2008-10, který od podzimu hostuje v I.B třídě ve Struhařově a ostředeckému áčku na podzim citelně chyběl. Cenu za něj převzala sestra Jitka.


 

Celkové výsledky

 

Ostředecký fotbalista roku 2012 

Hvězda béčka 2012

Fotbalista pětiletky 2008-2012


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci