"Ostředečtí habáni" kralovali i na druhém domácím turnaji

V sobotu jsme pořádali již podruhé za sebou turnaj v rámci naší skupiny okresního přeboru mladší přípravky. Počasí se, oproti předpovědím z kraje týdne, umoudřilo a tak prckové opět hráli za modré oblohy a hřejícího sluníčka. Stan, který nám zapůjčil Martin Kamiš, pro případný déšť, tedy naštěstí potřeba nebyl. Patří mu naše poděkování a rovněž tak děkujeme Seminárnímu hotelu Akademie Naháč, který nám zapůjčil a nainstaloval (panem Z.Kobiánem) ozvučení, které turnaj určitě oproti minulé sobotě oživilo.

 

Na poslední podzimní turnaj se sešel největší počet hráčů - dvanáct (v kádru máme celkem 15 dětí, tři ale vůbec nechodí), takže trenéři Milan Hajný a Milan Škvor (zaskakující za z práce neuvolněného Martina Nováka) měli z čeho vybírat.

 

Ostředecký tým:

Hajný Pepča (2004) - Rezková Pavlínka (2005), Mistolerová Lucka (2003) , Svoboda Jirka (2004), Bareš Vítek (2004), Vrána Štěpán (2005), Škvor Martínek (2006), Moural Matoušek (2005), Bareš Vojta (2006), Smělý Kája (2004), Pejša Adámek (2006), Tináková Adélka (2006).

 

V prvním zápase proti Pravonínu jsme se dlouho nemohli dostat do tempa, ale v druhém poločase jsme se již rozjeli a nastříleli soupeři obligátních šest branek. Naprosto stejným způsobem jsme si poradili i s vlašimským déčkem. Zde je ovšem nutno sportovně přiznat, že ke konci prvního poločasu, kdy jsme více prostřídali, nás soupeř zatlačil, ale góla nedal. Na závěr nás čekalo vlašimské béčko. Měli jsme šance, do vedení se však dostal po pěkné střele z trestňáku soupeř. Náš tým však ukázal svou sílu a ještě do přestávky skóre otočil. V druhé půlce jsme přidali další dvě branky a tak nám druhý vlašimský gól těsně před koncem už nemohl zkazit radost ze zaslouženého vítězství v zápase, turnaji i v celé skupině.

 

Po vyhlášení výsledků turnaje, kdy na každého aktéra čekala krabička lentilek, následovala děkovačku našich prcků svým divákům a pak jsme již začali odtajňovat překvapení, která jsme si pro ně za famózní cestu podzimem připravili.

 

Každý z našich hráčů byl jmenovitě vyzván k přebrání zlaté medaile za vítězství ve skupině. Po dekorování medailemi pak čekal na naše špunty přesun do místní restaurace na dort a zmrzlinové poháry, které věnoval provozovatel restaurace - společnost SPZV Ostředek a.s.

 

Velké poděkování za vydařenou podzimní sezónu patří kromě hráčů a jejich trenérů také rodičům i prarodičům za jejich velkou podporu. Přejme si, aby se našim špuntům i nadále takto dařilo. Je v nich budoucnost ostředeckého fotbalu.

 

Podzim ovšem ještě nekončí, tréninky pokračují i nadále a pro případ sychravého počasí již máme zamluvený pronájem tělocvičny ZŠ Chocerady (soboty od 10h).

 

A kdo si chce přečíst i jiný názor, tak si na závěr může přečíst vlašimské hodnocení - zde

 


 


 

Sokol Ostředek – Sokol Pravonín 6:0 (1:0)

branky: Škvor Martínek 2, Bareš Vítek 2, Vrána Štěpán 2

 

Sokol Ostředek – FC Graffin Vlašim D 6:0 (3:0)

branky: Vrána Štěpán 4, Svoboda Jirka 2

 

Sokol Ostředek – FC Graffin Vlašim B 4:2 (2:1)

branky: Vrána Štěpán 2, Bareš Vítek 2

 


 

 

Pořadí na turnaji

 

1. Ostředek

16:2

2. Vlašim B

9:8

3. Vlašim D

5:8

4. Pravonín

3:15


 

Konečné pořadí skupiny E

 

1. Ostředek

64:9

2. Vlašim B

38:30

3. Vlašim D

31:42

4. Pravonín

11:63

 


 

 

 


 

 


 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci