Divoká přestřelka ostředeckých fotbalistů s vlašimskými dorostenci

Dnes sehráli ostředečtí fotbalisté další přípravný zápas na novou sezónu- Soupeřem jim byl starší dorost FC Graffin Vlašim, který minulý týden prohrál se Zdislavicemi(I-B třída) 1:2- Hrál se pohledný rychlý fotbal a diváci viděli divokou přestřelku s třinácti brankami-

 

Vlašimští se dostali brzy do vedení, ale my jsme kontrovali brankou Petra Floriána- Po úvodní čtvrthodině jakoby našim došly síly- Běhavý soupeř nás zatlačil na naší půlku a svou převahu zúročil dvěma góly- O přestávce to vypadalo jakoby by Bohouš Slabý naše hráče pokropil živou vodou a brankami Petra Floriána z penalty a krásnou střelou Milana Škvora do šibenice jsme srovnali- Vlašimští mladíci však dokázali rychle reagovat třemi góly a vypadalo to na debakl- Proti byl Fanda ""Bungr"" Sedlmaier, který ve vápně pěkně našel Zdeňka Měchuru a ten se nemýlil- Po gólové hlavičce Lukáše Uršice jsme se dotáhli na rozdíl gólu, ovšem Vlašim krátce na to skórovala po sedmé- Gólový účet zápasu uzavřel pěknou střelou Eda Špalek- Konečné skóre znělo 6:7(1:3).

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Kumsta, Uršic, Burcev, Müller - Měchura, Šilhavý, Škvor M-, Krejcárek - Špalek, Florián

střídali: Škvor J-, Sedlmaier

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci