Fotbalisté utrpěli další výprask na ZT ve Vlašimi

V sobotním mrazivém odpoledni se ostředečtí fotbalisté potřetí představili ve Vlašimi na zimním turnaji O pohár města Vlašim, který v roce 2009 vyhráli. Soupeřem jim byli fotbalisté z Chotýšan, kteří hrají krajskou I.B třídu. Naši fotbalisté si opět odvezli pěkný výprask - 2:7 (1:3), přestože hráli se soupeřem, se kterým bylo na bodový zisk.

 

V prvních dvaceti minutách jsme byli mírně lepší, ale žádnou vyloženou šanci jsme si nevytvořili. Pak během snad tří minut prosvištěl dvakrát chotýšanský útočník kolem Jendy Müllera a soupeř rázem vedl 0:2. Naši se ale nevzdali. Velmi dobře se jevil Jirka Novák, možná útočná posila pro jarní boje, který chotýšanským motal hlavu i nohy. Ve 30.minutě se po pěkném pasu Jendy Müllera prosadil Eda Špalek - 1:2 a vyrovnání bylo na spadnutí. Štěstí se k nám však otočilo zády, chotýšanský centr do vápna se odrazil od stojné nohy Edy Špalka před bránu a chotýšanský hráč neměl problém z pár metrů zvýšit na 1:3.

 

Druhá půlka byla z naší strany všechno možné jen ne fotbal! Chyběla přihrávka i pohyb, naopak přibývalo podrážděných reakcí. Někteří naši hráči se než na hru soustředili na diskuze s rozhodčím, protihráči i spoluhráči. S takovým projevem bychom mohli na záchranu v okresním přeboru zapomenout!

 

Naší branku v druhé půlce zaznamenal opět Eda Špalek. Stínem utkání byla svalová zranění Lukáše Uršice a Kamila Krejcárka.

 

V sobotu 18.2. od 16h hrajeme další zápas, tentokráte s naším soupeřem v rámci OP - Trhovým Štěpánovem.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Burcev, Florián, Müller - Krejcárek (60.Sedlmaier), Škvor M., Uršic (30.Daněk), Vildman - Špalek, Novák

 

Výsledky 2.kola

 

FK Ledeč - Sokol Trhový Štěpánov 1:5

Sokol Kondrac - Sokol Košetice 6:2

 

1. Chotýšany 14:3 6
2. Kondrac 12:3 6
3. Košetice

9:9

4
4. Trhový Štěpánov

6:8

3
5. Ledeč 2:6 1
6. Ostředek 7:20 0

 


 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci