Fotbalisté na úvod ZT ve Vlašimi dostali sedmičku od Košetic

Ostředečtí fotbalisté dostali v úvodním předehrávaném zápase zimního turnaje na UMT ve Vlašimi sedmičku od účastníka krajské I.B třídy na Vysočině Sokola Košetice. Rozdíl soutěží byl více než patrný, přesto jsme ve druhé půlce uhráli remízu a odešli tak s porážkou 3:7 (1:5).

 

V naší sestavě chyběli Petr Florián, Pepa Šilhavý, Lukáš Kukla a Ondra Hanibal, nad jehož startem v jarní části sezóny visí kvůli zranění kolene velký otazník. Naopak se do hry vrátil, na podzim zraněný, Tomáš Ryšavý.

 

Začátek zápasu debaklu nenasvědčoval. Naši hráči se totiž v 11.minutě dostali do vedení zásluhou Edy Špalka, ale pak se dlouho střelecky prosazovali jen hosté. Do konce prvního poločasu stihli nasázet za záda Jirky Škvora v naší bráně pět gólů. Když pak po přestávce přidali další dvě a po hodině hry tak ukazatel skóre svítil děsivými čísly 1 a 7, vypadalo to na ručník. Naštěstí výsledek do přijatelnější podoby zkorigovaly branky Fandy Macháčka a opět Edy Špalka.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Langer, Uršic, Müller - Krejcárek, Škvor M., Vildman, Macháček - Špalek, Daněk

střídali: Burcev, Sedlmaier, Ryšavý


 

Foto: Jitka Hanibalová



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci