Povinné členství v FAČR

Na základě směrnice FAČR se zavádí povinné členství aktivních hráčů, trenérů, funkcionářů a rozhodčích ve Fotbalové asociaci České republiky a roční členský poplatek. Pro tento rok je stanoven ve výši 50 Kč, ale předpokládá se postupné zvyšování. Směrnice rovněž umožňuje dobrovolné členství ostatních včetně fanoušků.

 

Kdo nebude členem FAČR, nebude moci figurovat v jakékoliv funkci včetně hráče v zápisech o utkání! Toto bude platit od podzimní sezóny ročníku 2012/13 a bude sankcionováno!

 

Kluby mají povinnost odeslat řádně a čitelně vyplněné přihlášky a členské poplatky na centrálu do Prahy tak, aby tam fyzicky dorazily do 29-února 2012!

 

Na základě rozhodnutí výboru TJ Sokol Ostředek se členský příspěvek FAČR ve výši 50Kč vybírá extra k členskému poplatku naší TJ.

 

Termín pro odevzdání vyplněných přihlášek a zaplacení členského poplatku v rámci naší TJ je pondělí 20.února!

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci