Ondra Vildman se stal Ostředeckým fotbalistou roku 2011

Ondřej Vildman se stal králem včerejšího slavnostního večera ankety Ostředecký fotbalista roku 2011, který v sále ostředecké restaurace uspořádala TJ Sokol Ostředek. Nejprve si totiž jako nejlepší střelec kalendářního roku 2011 došel pro Ostředeckou zlatou kopačku 2011, aby o několik desítek minut později získal titul Ostředecký fotbalista roku 2011 a ukončil tak tříleté kralování Ondry Hanibala.

 

Vyhlášení výsledků ankety proběhlo díky podpoře partnerů a sponzorů již potřetí za sebou formou slavnostního večera s taneční zábavou. K tanci tentokráte hrála hudební kapela CODA.

 

Čtvrtý ročník ankety se opět těšil velkému zájmu. Znovu byla výrazně překročena stovka hlasování. V součtu jarní a podzimní etapy přišlo celkem 122 hlasování, z čehož 119 bylo platných. Hlasování opět proběhlo velmi férově.

 

Generálním partnerem ankety byl již potřetí pivovar STAROPRAMEN, který opět věnoval nejlepším desítky litrů zlatavého moku. Slavnostního večera se zúčastnil jeho zástupce pan Lukáš Kučera.

 

I nadále se anketa těší podpoře ze strany Obce Ostředek, která věnovala krásný broušený pohár pro Fotbalistu roku z ateliéru SONA GLASS a poháry pro další oceněné. Obecní dotace rovněž pokryla náklady na hudební produkci kapely CODA.

 

Mediálním propagaci zajistilo Rádio Blaník.

 

Věcné odměny do ankety věnovali Seminární hotel Akademie Naháč, Vydavatelství EGMONT, časopis PRO FOOTBAL, Patria Kobylí a.s. – víno z Kobylí, Rádio Blaník a JOMA SPORT.

 

 

Všem partnerům ale i všem sponzorům celé TJ patří velké poděkování.

 

Nejprve se vyhlašovalo pořadí v třetím ročníku doprovodné ankety Hvězda béčka 2011, která je určena pro fotbalisty ostředeckého B-týmu, kteří za něj v kalendářním roce 2011 nastoupili alespoň v jednom soutěžním zápase.

 

Vlevo třetí Ota Šimáček, vpravo Hvězda béčka 2011 Radek Štěch

 

Hvězdou béčka 2011 se stal s 31 body Radek Štěch, který vyhrál již v roce 2009- Radek si kromě zlaté trofeje odnesl poukaz na pětilitrový soudek dvanáctky Staropramen a víno, poukázku JOMA SPORT a další věcné ceny- Loňský vítěz Jakub Koudelka skončil s 21 body druhý a pro bronzový pohár si přišel Ota Šimáček, který získal 11 bodů-

 

Po hudební sérii byli oceněni nejlepší ostředečtí kanonýři, tj- vyhlašovalo se pořadí v soutěži Ostředecká zlatá kopačka 2011, do které se započítával každý vstřelený gól v soutěžních, tj- mistrovských a pohárových utkání ostředeckých týmů v kalendářním roce 2011- Vzhledem k tomu, že naše týmy díky postupu áčka do okresního přeboru hrály tři různé soutěže, vrátili se pořadatelé po vzoru UEFA ke koeficientům branek dle kvality soutěže(1,5 – OP / 1,0 – III-tř- / 0,5 – IV-tř-)-

 

Nejlepší kanonýři - zleva Petr Florián( 3.), Eda Špalek (2.) a Ondra Vildman (1.)

 

Jak již bylo řečeno v úvodu, Ostředeckou zlatou kopačku 2011, poukaz na plato plechovek dvanáctky Staropramen a víno z Kobylí, poukázku od JOMA SPORT a další drobné pozornosti sponzorů si za 20 bodů odnesl Ondra Vildman. Na stříbrné pozici skončil loňský vítěz Eda Špalek s 16 body a třetí skončil s 10,5 body Petr Florián, který jako jediný nechyběl ve čtyřleté historii soutěže nechyběl mezi nejlepší trojicí.

 

Po další hudební sérii nastal očekávaný vrchol večera – vyhlášení výsledků ankety Ostředecký fotbalistu roku 2011. Nováčkem mezi nejlepší pěticí byl Zdeněk Měchura, který se ale nemohl slavnostního večer zúčastnit.

 

Hlasování proběhlo ve dvou etapách - po skončení jarní sezóny a po skončení podzimní sezóny. Hlasující uvedli vždy pořadí prvních pěti fotbalistů, kteří v dané části sezóny odehráli alespoň jeden mistrovský zápas za ostředecké áčko. Součtem dosažených bodů za obě etapy spolu s přičtením bonusu 10 bodů za vítězství v dílčí etapě se vytvořilo konečné pořadí.

 

Zleva: Eda Špalek (6.), Petr Florián (4.), Ondra Hanibal (3.), Milan Škvor (2.) a Ondra Vildman

 

Nejprve si pro odměnu ve formě poukazu na půlku plata plechovek desítky Staropramen a víno z rukou p. Kučery došli pátý Zdeněk Měchura v zastoupení Edou Špalkem (130b.) a čtvrtý Petr Florián (210b.), který v předchozích třech ročnících skončil vždy stříbrný.

 

Když byl následně na třetím místě vyhlášen trojnásobný vítěz a dosavadní jednoznačný král ankety Ondra Hanibal (227b.), bylo jasné, že anketa budeme mít zcela nového vítěze.

 

Kapitán áčka Milan Škvor, který zatím nechyběl mezi pěticí, ale nejvýše dosáhl na bronz v r. 2008, si za 246 bodů došel pro pohár a další odměny za stříbrnou pozici.

 

Ostředeckým fotbalistou roku 2011 se tak se ziskem 293 bodů stal Ondřej Vildman, který vyhrál v obou dílčích etapách. Kromě krásného broušeného poháru z ateliéru SONA GLASS získal Ondra padesátilitrový sud desítky Staropramen, víno od Patrie Kobylí, knihu Fotbalové kluby 2012 s podpisem Petra Čecha a další ceny.

 

 

 

Ostředecký fotbalista roku 2011 - celkové výsledky

 

Hvězda béčka 2011 - celkové výsledky

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci