Ostředečtí fotbalisté zakončili podzim remízou v Popovicích

Po domácí blamáži s béčkem Teplýšovic jeli naši fotbalisté do Popovic s jediným cílem, uhrát tam nějaký bod, aby si vytvořili lepší pozici pro jarní záchranářské práce. Díky již tradiční remíze 2:2(0:0) byl cíl splněn a dokonce jsme mohli i vyhrát!

 

Po bezbrankové první půli se střelci začali činit až v druhém poločase. Ostředek musel vždy dotahovat jednobrankové vedení domácích.

 

Vyrovnání na 1:1 zařídil bodlem Eda Špalek, kterému přihrával Ondra Hanibal. Na začátku akce byla pěkná přihrávka Josefa Šilhavého.

 

Popovičtí šli opět do vedení dorážkou po skrumáži po rohovém kopu. Brance ale předcházel evidentní faul na gólmana Jirku Škvora.

 

Druhou branku ostředeckých barev vstřelil z dálky Ondra Vildman, který z voleje vrátil odkop domácí obrany brankáři pod břevno.

 

Tři body měl na kopačce Milan Škvor, ale jeho střela trefila nohu brankáře.

 

Třináct podzimních bodů je méně než se čekalo. Z venku vozíme body, ale doma ztrácíme body se soupeři, které bychom měli porážet. Odstup od klidného středu tabulky není velký, sice nás čeká těžký úvod jara, kdy jedeme do Struhařova a Olbramovic, ale záchrana okresního přeboru není nesplnitelný úkol. Bude to chtít sehnat výraznou posilu do útoku, protože 5 branek útočníků za podzim je velmi slabým výsledkem.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Langer - Vildman, Škvor M., Hanibal (90.Müller), Šilhavý - Kukla (55.Špalek), Daněk (70.Krejcárek)

 



Foto: Jitka Hanibalová

 

 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci