Velký zářez ostředeckých fotbalistů v Pravoníně

Ostředečtí fotbalisté dnes hráli velmi důležité utkání v Pravoníně, kde se nám tradičně nedaří. Ovšem určitě nikdo si nepředstavoval, jak se na nás domácí nachystají. To, jak se režie utkání ujal rozhodčí Konvička, se dá nazvat jen velkým zářezem. Domácí si tak připsali tři potřebné a asi velmi "drahé" body do tabulky po výhře 2:1 (1:1).

 

Naši začali velmi dobře a Pravonín zatlačili před jeho branku. Je škoda, že jsme z toho vytěžili jen jeden gól, který vstřelil Ondra Vildman. Do poločasu domácí srovnali z první penalty, která byla asi oprávněná.

 

V druhé půli pak úřadoval sudí Konvička. Vymyslel druhou penaltu ve prospěch Pravonína a naopak při penaltových zákrocích na Edu Špalka a Lukáše Daňka píšťalka mlčela.

 

Smůlu měl Petr Florián, který trefil jen tyčku.

 

V závěru neudržel nervy na uzdě Fanda Macháček, který oplatil neustálé okopávání pravonínskému hráči a musel předčasně do sprch.

 

Za týden hostíme v derby béčko Teplýšovic. Urvat tři body bude nesmírně důležité, protože stále klesáme v tabulce.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Macháček, Hanibal, Uršic, Florián - Krejcárek, Škvor M., Vildman, Šilhavý - Daněk, Špalek

střídal: Müller

 


Foto: J.Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci