Ostředečtí fotbalisté inkasovali tvrdý direkt od Jírovic

V sobotu panovalo v Ostředku letní počasí. Na zápas s papírově hratelnými Jírovicemi dorazila rekordní návštěva - 90 platících diváků, domácí očekávali další tříbodový zápis do tabulky okresního přeboru.

 

Průběh utkání však byl zcela jiný, Jírovičtí zasadili našemu týmu tvrdý direkt a posadilo ho na zem. Soupeř na nás vlétl hned v úvodu. V první minutě se hnal bývalý ostředecký hráč Tomáš Sahula na našeho gólmana Jirku Škvora, který jeho střelu vyrazil. V páté minutě se však soupeř již radoval. Stibůrek napřáhl ke střele z dálky, která překvapila našeho brankáře a skončila v síti. Tento gól se podepsal nejen na sobotním výkonu Jirky, ale nahlodal i psychiku celého týmu.

 

Naši se sice postupně do hry dostávali, ale žádnou šanci jsme si nevytvořili. Ve 35.minutě pěkně střílel z trestného kopu Ondra Vildman, ale jírovický čapan střelu mířící do horní šibenice vytěsnil nad břevno. Ve 44.minutě podnikli hosté nebezpečný kontr, ale Jenda Müller ve spolupráci s Jirkou Škvorem tentokráte ještě Tomáše Sahulu zpacifikovali. Hned z protiakce zahrozil střelou, která těsně minula horní roh soupeřovy branky, Fanda Macháček.

 

V úvodu druhého poločasu přišel místo vyrovnání totální kolaps. Ve 48. vyrobil školáckou chybu Zdeněk Měchura, jeho krátkou malou domů vystihl Sahula, pohrál si s naším gólmanem a zvýšil na 0:2. O pět minut později se tentýž hráč prosadil křižnou střelou podruhé a bylo po zápase. Ale bylo ještě hůře, v 70.minutě vyrazil Jirka Škvor centr Jírovic přímo před Sahulu, který neměl problém poslat míč znovu do naší sítě.

 

Porážku zmírnil v 75. minutě Fanda Macháček, který si naběhl na ideální pas od Ondry Hanibala a přehodil vyběhnuvšího brankáře hostí. V 85. minutě ještě pěkně vystřelil Ondra Hanibal, ale gól nedal.

 

Příští sobotu čeká naše hráče derby v Divišově. Zápas začíná v 16h. Pokud nezlepšíme výkon, těžko můžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk. Hráči snad už konečně spadli na zem po vydařeném začátku soutěže. Kapitán a tvůrce hry Milan Škvor chybí více, než si všichni mysleli. Nikdo není schopen pozvednout bojový prapor na zteč, hrajeme jen na náhodu.

 

Rozhodčí: Malíř - Frydrychovský, Černý

 

ŽK: Daněk, Uršic

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. – Měchura, Uršic, Florián, Müller – Krejcárek (63.Šimáček O.), Hanibal, Vildman, Šilhavý – Kukla (55.Daněk), Macháček

 


 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci