Áčko hrající v kombinované sestavě vypadlo z poháru v Mysliči na penalty

Los třetího kola Poháru OFS našim barvám nepřál, když nás poslal proti neoblíbené a stylem hry nám nesedící Mysliči a ještě k tomu na její malé hřiště.

 

V porovnání s nedělním utkáním v Trhovém Štěpánově chybělo pět hráčů ze základní sestavy. Trenér Hromas dal v zápase příležitost náhradníkům a hráčům béčka, což přes jejich velkou snahu, bylo na hře našeho týmu znát, i když je otázkou, jak bychom se poprali se soupeřem v plné sestavě, když na jaře jsme zde prohráli 2:0.

 

Jak se dalo čekat, tak se nehrál fotbal, ale kopaná. Domácí šli do dvougólového vedení, nám se podařilo Edou Špalkem ještě do půle snížit na 2:1.

 

Ve druhé půli to byl nejprve opět soupeř, který zvýšil na 3:1, ale náš tým dokázal brankami Josefa Šilhavého a Ondry Vildmana srovnat a vynutit si rozhodnutí v penaltovém rozstřelu.

 

Přestože brankář béčka Petr Podroužek dvě penalty lapil, radoval se z postupu do čtvrtfinále soupeř, který proměnil tři penalty, my jen dvě.

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Bouček (Macháček), Florián, Uršic, Müller - Kančij V. (Šimáček O.), Hanibal, Vildman, Šilhavý - Daněk (Krejcárek), Špalek E.

 


 

 

Foto: J.Hanibalová, R.Kotil

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci