Lukáš Uršic zajistil dvěma góly bod z Trhového Štěpánova

Ostředečtí fotbalisté dokázali i ve druhém zápase na hřišti soupeře bodovat, tentokráte přivezli bod za remízu 2:2 (1:0) z Trhového Štěpánova. Získaným bodem tak částečně umazali ztrátu za domácí porážku s Maršovice z minulého týdne, přesto klesli na pátou příčku v tabulce.

 

Naštěstí se neopakovala situace z před týdne, kdy nebylo jasné, zda se vůbec sestaví konkurenceschopná jedenáctka. Trenérovi Hromasovi byli již k dispozici Jirka Škvor, Pepa Šilhavý a Fanda Macháček. Díky prominutí zbytku trestu se do sestavy vrátil Milan Škvor , který ale bohužel nedohrál kvůli pohmoždění krční páteře po nešetrném naremplování protihráčem na ohrazení hřiště a je otázkou, kdy bude moci opět hrát. Nastoupit mohl i Lukáš Kukla, přestože jeho koleno není úplně v pořádku.

 

V prvním poločase byli lepší domácí, našim neseděla jejich tvrdší hra, nicméně naše obrana kapitulovala jen jednou, po šťastném gólu hlavou.

 

Vyrovnání přišlo z kraje druhého poločasu, kdy Petr Florián nacentroval před bránu a Lukáš Uršic s přehledem zavěsil – 1:1.

 

Našim branka pomohla a výrazně zlepšili hru, ale byl to paradoxně Trhový Štěpánov, který se pár minutek před koncem ujal znovu vedení. Ostředek však nesložil zbraně a z akce, která byla hodně podobná té, jenž předcházela našemu prvnímu gólu, vyrovnal. Prosadil se opět Lukáš Uršic a zajistil tak, dle názoru očitých svědků, spravedlivou dělbu bodů.

 

V sobotu 1.října hostíme od 16h Jírovice. Bylo by potřeba potvrdit bodový zisk ze Štěpánova výhrou. Přijďte fandit a pomoci tak našim hráčům!

 

Ostředecká sestava:
Škvor J. – Měchura, Florián, Uršic, Müller – Krejcárek (40.Macháček), Škvor M. (60.Špalek E.), Hanibal, Šilhavý – Vildman, Kukla (70.Daněk)

 


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci