Lukáš Bouček vystřelil béčku první vítězství venku

Ostředecké béčko přivezlo premiérové tři body z venku, když v sobotu vyhrálo brankou Lukáše Boučka v Tichonicích 0:1 (0:0).

 

V první půli jsme hráli do kopce, domácí sice měli místy převahu vyplývající z našich nepřesných přihrávek, nebezpečnější v útoku jsme však byli my. Dvakrát zvonila tyč, Rosťa Kančij z metru dokázal překopnout branku, když ho překvapil nečekaný odskok balónu. Šance domácích končili v 90% mimo branku, zbytek lapil bezchybný Petr Podroužek v naší brance.

 

Druhý poločas začal se zpožděním kvůli předání dresů a dárkových košů dvěma jubilantům z řad tichonických borců. Narozdíl o loňského utkání našim borcům více vyhovovalo hrát z kopce a i přes riziko, že míč nám sám ""uteče"" z kopaček, se naši postupně usazovali na půlce soupeře.

 

Po jednom z mnoha závarů před tichonickou brankou se konečně šťastně trefil Lukáš Bouček a skóre se poprvé a naposledy měnilo. Ojedinělé výpady Tichonic likvidovala bezchybně hrající obrana dirigovaná Radkem "Johnym" Štěchem. Těsně před koncem sice domácí začali tlačit a snažili se srovnat, ale nic z toho nakonec nebylo.

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Koudelka J., Štěch R., Šimáček O., Fiala - Kanchiy V., Kanchiy R., Novák, Müller - Bouček, Sedlmaier

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci