Ostředečtí fotbalisté včera neoslnili, přesto slavili šestou výhru v řadě

Ostředečtí fotbalisté včera proti týneckému béčku nepředvedli nijak oslnivý výkon- Soupeř byl rychlejší a často i lepší v osobních soubojích, ale přesto se naši po těsném vítězství 3:2 (2:2) mohli spolu zhruba čtyřicítkou diváků(nejslabší návštěva jara) radovat z šesté výhry v řadě a udržení jarní neporazitelnosti. Kromě třech branek předvedli naši borci festival nevyužitých šancí, párkrát zazvonila branková konstrukce.

V úvodu utkání to byli hosté, kdo se mohl dostat do vedení. V desáté minutě vytvořili před naším gólmanem Jirkou Škvorem závar, který se mu naštěstí podařilo vyřešit. První pořádná akce z naší strany skončila brankou. Ve 12. minutě totiž poslal Fanda Macháček pěkný pas na Edu Špalka. Eda míč potáhl po lajně a přihrál na penaltu Ondrovi Vildmanovi, který dokázal ač tísněn dvěma obránci a gólmanem Týnce posunout na volného Milana Škvora, jehož střela našla cíl - 1:0.

Vedoucí branka naše hráče probrala a začali hrát fotbal-.Ve dvacáté minutě předvedl krásnou individuální akci zakončenou střelou z dálky Fanda Macháček. Míč však doplachtil jen do břevna. O dvě minuty později našel ve vápně Ondra Vildman Ondru Hanibala a ten se nemýlil - 2:0. V 25.minutě se prodral do vápna Lukáš Uršic, ale kromě brankáře přehodil i branku.

Ve 33.minutě se hostující útočník dostal před našeho gólmana, kterému nedal šanci a snížil - 2:1. Za čtyři minuty bylo vyrovnáno, když hosté předvedli pěknou akci ze strany, kterou zakončili křižnou střelou za záda Jirky Škvora - 2:2. Těsně před odchodem do kabin mohl strhnout vedení zpět na naší stranu Lukáš Uršic. Bohužel jeho střelu po rohu odvrátil na brankové čáře jeden z týneckých obránců.

Co se nepovedlo Lukášovi před přestávkou, dokázal v 50. minutě Milan Škvor, který nás svou druhou brankou v zápase poslal do vedení a jak se později ukázalo, byla to branka vítězná - 3:2. V dalších minutách naši hráči místo zvýšení náskoku zahazovali jednu příležitost za druhou. Lukáš Uršic střílel v 56. minutě do tyčky, v 65. "Akademik" Ondra Vildman do břevna a vše vyvrcholilo v 76. minutě kdy Pepa Šilhavý z pár metrů netrefil odkrytou bránu, míč po jeho střele se otřel jen o břevno.

Zlobili i hosté, kteří cítili šanci urvat alespoň bod. V 85.minutě zahrál stoper Petr Florián rukou ve vápně a rozhodčí odpískal penaltu. Hostující hráč chtěl napodobit Antonína Panenku, k naší radosti však jeho dloubák skončil na břevně a obrana pak poslala míč do bezpečí.

V poslední minutě se řítil sám na bránu Týnce Lukáš Daněk, ale gólmana ani na dvakrát nepřekonal a stejně dopadl i Pepa Šilhavý. Chvíli poté rozhodčí závěrečným hvizdem zápas ukončil.

 

Příští neděli hrajeme od 17 h těžký zápas v Mysliči. Domácí potřebují body k záchraně, našim asi nebude příliš svědčit špatné hřiště.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Macháček - Krejcárek, Škvor M., Hanibal, Šilhavý - Špalek E., Vildman

střídali: Daněk, Šmerha

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci