Ostředecké béčko si přivezlo z Divišova pětigólový příděl

Ostředecká rezerva včera sehrála derby zápas v Divišově, kde prohrála s místním béčkem vysoko 5:0 (5:0).

Do 20. minuty to vypadalo, jako by byl na hřišti jen náš tým, bohužel to však byl soupeř, kdo otevřel skóre. Po chybě na půlce utekl divišovský útočník po pravé straně a z první střely na naší branku nekompromisně zavěsil mezi tyče. Naši borci byli viditelně otřeseni, ale snažili se o brzké srovnání. Snaha, k naší smůle, ústila pouze v sérii nepřesných přihrávek. To béčkaře rozhodilo více než bylo zdrávo a chvilku se místo hře věnovali rozebírání chybných přihrávek.

Divišov branka nastartovala k zvýšení obrátek a začal hrát jak z partesu, což mu naši pohříchu sami dovolili. Útok začal stíhat útok a bohužel, jak to našim do divišovské branky ne a ne padnout, tak Petr Podroužek nestíhal chytat střely divišovských. Ani střídání již ve 30. minutě nepomohlo. Divišovští byli k nezastavení a ani náš ""rychlík"" Kuba Koudelka již nepomohl, zvláště když i za stále se zvyšujícího skóre Divišov nepřestal pozorně bránit. Do kabin se odcházelo za stavu 5:0 pro domácí. Až na pátý gól náš brankář vysloveně za žádný nemohl. To spíše naši obránci si musí osvěžit přípravkovské pravidlo: "Pokud jsi pod tlakem, odkopni balón dostatečně silně kamkoli od brány!"

Do 2. půle nastoupil Lukáš Bouček za Petra Sadílka, který neměl svůj den a Milan Znamenáček za Vasila Kančije. Tato střídání velmi pomohla k uklidnění situace na hřišti a ostředečtí se postupně vraceli ke své hře. Divišovští si byli jisti výsledkem a tak nás nechali hrát.Tento zápas však patřil do kategorie těch, že i kdyby trval do aleluja, tak góla nedáme. V druhém poločase již Divišov Petra Podroužka v brance překonat nedokázal a tak jen díky němu nebylo skóre dvouciferné.

 

Ostředecká sestava:

Podroužek - Sadílek P. , Štěch R., Šimáček O., Špalek R. - Fiala, Sedlmaier, Kanchiy V., Kanchiy R. - Novák, Sadílek T.

střídali: Koudelka J., Bouček, Znamenáček

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci