Ostředecké béčko doplatilo na neproměňování šancí

Ostředecká fotbalová rezerva dnes sehrála v Čechticích svůj první soutěžní zápas jara proti domácímu béčku. Kdyby se hrálo na šance, tak by po poločase vedla 4:1 a mohlo být vymalováno. Bohužel na šance se nehraje a tak naši hráči odjeli s prázdnou po prohře 3:1 (1:0).


V 10. minutě už to mohlo být 0:2, dvě krásné střely Fandy Macháčka skončily sice za zády bezmocného gólmana Čechtic, ale bohužel jen na tyči a nikoli v bráně. Vzápětí, po minele v naší obraně, se se štěstím k balónu dostal útočník domácích a nedal našemu brankáři, který zaskakoval za chybějící regulérní brankáře a zavzpomínal si tak na svá aktivní léta, šanci. Inkasovaná branka s ostředeckými nezamávala a byli i nadále iniciativnější než domácí, ale bez vstřelené branky.

I přes bojovnou náladu v kabině, vstup do 2. poločasu našim borcům nevyšel a domácí opět potrestali naši nedůslednost vstřelením druhé branky - 2:0. Po několika "zvláštních" výrocích sudího začali promlouvat emoce a sudí začal tahat i karty, ovšem jen na jednu stranu - borcům z Ostředka (hlavně za "řeči"). Těžko se klukům divit, nadávalo se i v "sektoru" fanoušků hostí vedle střídaček. Nedůsledná obrana si na svůj vrub připsala ještě jeden zářez - 3:0.

Ani při velmi nepříznivém skóre se naši nevzdávali, protože domácí už sbírali poslední zbytky sil. Ostředek měl drtivou převahu a hrálo se výhradně na polovině domácích. V 80. minutě dostal balón Jakub Koudelka a konečně prostřelil čechtického brankáře - 3:1.

O pár desítek sekund mohlo být ještě veseleji, k naší smůle zaskočil za gólmana domácích bek a z brankové čáry vytěsnil balón na tyč. V 90. minutě po ojedinělém brejku domácích útočník Čechtic ne zrovna férově nakopl našeho brankáře do hlavy (sám si ublížil).

  

Ostředecká sestava:

Znamenáček - Sadílek P., Štech R., Šimáček O., Bouček - Sedlmaier, Vildman, Špalek R., Macháček - Koudelka J., Sadílek T.

střídali: Ptačovský, Smrkovský F. 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci