Ostředečtí fotbalisté začali rok 2011 prohrou v přípravě se Struhařovem

Ostředečtí fotbalisté neuspěli v dnešním přípravném utkání, na které si pozvali na umělou trávu do Benešova hráče ze Struhařova, kteří hrají okresní přebor.

Struhařov si vytvořil hned od počátku mírnou převahu, ale do výraznější šance se nedostal. Obrat nastal paradoxně až poté, co soupeř zahodil penaltu, která se ve 25. minutě zahrávala po faulu Petra Floriána na struhařovského útočníka pronikajícího ve vápně před gólmana.

Naši hráči začali lépe kombinovat a do konce prvního poločasu byli lepším týmem, ale bohužel jsme se do vyložené šance nedostali. Za zmínku stojí jen střely Lukáše Uršice a Ondry Vildmana, které skončily v náručí struhařovského brankáře.

Přestože nás v druhém poločase Struhařov většinu času jednoznačně přehrával, je škoda, že k prvním dvěma brankám přišel velmi lacino. Nejprve ve 48. minutě prošel nenápadný centr skrz prsty gólmana Jirky Škvora až do brány a v 65. minutě sice náš brankář nepříjemnou střelu soupeře vyrazil, ale naše obrana zaspala a soupeř pohodlně dorážkou do odkryté brány zvýšil na 0:2.

Záblesk naděje svitl v 78.minutě, Pepa Šilhavý se nebojácně hnal do šestnáctky soupeře, kde upadl a rozhodčí odpískal penaltu, kterou s přehledem proměnil Ondra Vildman -1:2. Struhařov však brzy kontroval svou třetí brankou a upravil výsledek na konečných 1:3.

Příští sobotu hrajeme odvetu od 14h opět na UMT v Benešově.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Fiala - Krejcárek, Škvor M., Šilhavý, Němec - Daněk, Vildman

střídali: Macháček, Mikel

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci