Nevýrazný výkon v Netvořicích znamenal přerušení série neporazitelnosti ostředeckých fotbalistů

Ostředečtí fotbalisté dnes hráli na hřišti nováčka soutěže z Netvořic. Všichni jsme očekávali bodový import a prodloužení naší série zápasů bez porážky. Opět se ale prokázalo, že nefotbalové týmy nám nesedí a máme s nimi problémy. Naši svým "neslaným, nemastným" výkonem herně navázali na minulý zápas s Mysličí, nyní bohužel bez šťastného konce. Naší střídali světlejší okamžiky s hrou plnou chaosu a zmatků. Domácím stačili tři vydařené střely na bránu a brali všechny body za výhru 3:1 (1:0)!

Úvod zápasu byl nadějný, vytvořili jsme si mírnou převahu a i náznaky šancí, ale Ondra Vildman ani Eda Špalek z nich nich nevytěžili. Ve 30.minutě předvedli domácí první kloudnou akci a míč skončil za zády gólmana Jirky Škvora - 1:0. Naši hráči byli jak opaření, hra ztratila systém a ze šoku se probrali až v kabinách.

Do druhé půle jsme nastoupili s odhodláním skóre otočit a také jsme se o to snažili. Vyrovnání měl v 62.minutě na kopačce Eda Špalek, který se ve vápně zmocnil míče, jenž vypadl gólmanovi Netvořic, ale ani na dvakrát neprostřelil obránce, kteří za gólmana na čáře zaskakovali. V 65. minutě Lukáš Daněk krásně zatáhl míč po lajně, dostal se do vápna a z úhlu prostřelili brankáře domácích a vyrovnal - 1:1.

Naši ožili a zdálo se, že je otázkou času, kdy skóre otočíme a rozhodneme zápas v náš prospěch. Po chvíli to ale už neplatilo, naši začali zbytečně zmatkovat a kupili nepřesnosti v obraně. Po jedné z našich ztrát na půli hřiště podnikli domácí rychlý útok po lajně, domácí útočník odcentroval a posadil míč na hlavu spoluhráče ve vápně, který nezaváhal - 2:1. V 80-minutě jsme pak po dalším brejku dostali třetí branku a definitivně ztratili naději na bodový zisk - 3:1.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Škvor M., Macháček - Krejcárek, Hanibal, Šilhavý, Vildman - Špalek E., Daněk

střídal: Mikel

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci