Ostředečtí fotbalisté vydřeli postup v Poháru OFS Benešov

Ostředečtí fotbalisté vydřeli v dnešním zápase postup do 3.kola Poháru OFS Benešov, když vyhráli 3:1 na penalty nad Louňovicemi. V normální hrací době skončil zápas smírně 2:2 (1:2). Tímto konstatováním však výčet pozitiv téměř končí. Naši hráli až na několik úvodních a závěrečných minut velmi špatně, nedokázali zpracovat míč, kazili přihrávky a chybovali v obraně, což nepříliš fotbalový soupeř trestal.

 

Naši si v úvodu vytvořili mírnou převahu a v 15. minutě spálil vyloženou šanci Fanda Macháček. V 19. minutě přišel šok, hosté z nahodilé akce získali výhodu rohu, po jehož zahrání se nedohodl gólman Jirka Škvor s Milanem Škvorem a jejich zaváhání využil soupeř ke skórování - 0:1.

 

Inkasovaná branka nechala na našich hráčích očividně stopu a režii zápasu převzal na několik minut soupeř z pod Blaníka, jehož aktivita vyvrcholila ve 30. minutě, kdy chybovala naše obrana a hostující útočníci si našeho gólmana vychutnali - 0:2.

 

Naši však ani za tohoto překvapivého vývoje utkání nesložili zbraně a již za pět minut poté vstřelili důležitý kontaktní gól. Kamil Krejcárek pěkně zatáhl balón po lajně a posadil ho na hlavu Lukáše Uršice, který se nemýlil - 1:2.

 

V druhé půli se ostředečtí hráči snažili, ale nedokázali se dlouho prosadit. Naopak občas zapomněli na zadní vrátka a soupeř mohl několikrát rozhodnout, naštěstí se tak nestalo. V 65.minutě trefil hlavou břevno Lukáš Uršic.

 

V 75. minutě jsme se dočkali z poměrně nenápadné akce. Míč se dostal na hranici šestnáctky k Ondrovi Vildmanovi, jehož střela skončila s pomocí gólmana v brance - 2:2.

 

Ostředek mohl rozhodnout již v normální hrací době, ale to by musel Eda Špalek proměnit své šance. V závěru nás dvakrát podržel gólman Jirka Škvor a tak se musely rozhodnout penalty.

 

Střelba ze značky pokutového kopu se proměnila v one-man-show našeho gólmana, který kryl dvě penalty hostí. Naši střelci - Eda Špalek, Milan Škvor a Ondra Hanibal své kopy proměnili a když Jirka Škvor vytáhl čtvrtou penaltu Louňovic na břevno, mohli jsme slavit postup.

 

Všichni budeme očekávat, jakého soupeře nám los přidělí pro 3.kolo, které by se mělo hrát ve čtvrtek 28. října od 15:30.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Škvor M., Müller - Krejcárek, Hanibal, Vildman, Macháček - Uršic, Špalek E.

střídal: Daněk

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci