Ostředečtí fotbalisté rozstříleli Bystřici

Ostředečtí fotbalisté potvrdili bodový import z minulého kola a včera doma rozstříleli Bystřici 5:0 (1:0). Naši hráči se prvně doma představili ve slušivých rudých dresech od Pivovaru Gambrinus a zejména v druhé půli doslova koncertovali.

 

Úvod zápasu ovšem příliš pohledný fotbal nenabídl, spíše se bojovalo a náznaky šancí měli i hosté.

 

V 15.minutě vybojoval balón Fanda Macháček, podařilo se mu i prostřelit gólmana hostů, který vyběhl ven z vápna, ale jeho střela minula branku.

 

V 29.minutě posadil Ondra Hanibal krásným centrem míč na hlavu Lukáše Uršice, který nedal z úrovně penalty bystřickému brankáři šanci a poslal nás do vedení - 1:0.

 

V 66.minutě to byl znovu Lukáš Uršic, který nekompromisně nasměroval do branky obráncem odražený míč a přinesl tak uklidnění na naše kopačky - 2:0.

 

O dvě minuty později pronikl Lukáš Uršic do vápna a přestože mohl vystřelit, nesobecky posunul míč na volného Ondru Vildmana, který pěkným obloučkem vstřelili naší třetí branku - 3:0.

 

V 80.minutě předvedli naši krásnou fotbalovou akci, když míč putoval od Kamila Krejcárka k Ondrovi Vildmanovi, který jej jako na podnose naservíroval před bránu Edovi Špalkovi, který s přehledem skóroval - 4:0.

 

Těsně před koncem se podruhé prosadil Eda Špalek, kterého ke skórování vybídl českou uličkou Milan Škvor - 5:0.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Florián, Škvor M., Müller - Krejcárek, Hanibal, Vildman, Šilhavý - Uršic, Macháček

střídal: Špalek E.


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci