Ostředečtí fotbalisté se zachránili ve 3.třídě

Ostředečtí fotbalisté zvládli včerejší utkání roku a v zápase nevalné úrovně, ve kterém však nešlo o krásu, ale o důležité tři body, udolali Václavice 1:0(0:0).

 

K marodce se ještě přidala absence kapitána Petra Floriána, a tak naši borci nastupovali ve velmi kombinované sestavě. Na stoperu se prvně představil Kamil Krejcárek. Celý zápas odehrál na výbornou a byl bezpochyby včera našim nejlepším hráčem.

 

Od počátku byla na hřišti i mezi diváky cítit nervozita a napětí, což ještě posilovala skutečnost, že ani hosté z Václavic neměli jistou záchranu. Na nervy všem zabrnkal v první půli Láda Fiala, který dokázal ze dvou kroků přestřelit odkrytou branku. Ve druhé půlce pak také Jakub Koudelka, který ho napodobil z brankové čáry.

 

Rozhodnutí přišlo v 21.minutě druhého poločasu, kdy se pěknou střelou pod břevno trefil Eda Špalek a rozjásal domácí příznivce. Krátce na to mohl rozhodnout Fanda Macháček, ale jeho pěkná střela šla mimo tyče václavické branky.

 

Hosté se v závěru snažili o vyrovnání, ale nevytvořili si žádnou větší šanci, a tak po závěrečném hvizdu mohli naši slavit záchranu v třetí třídě, což je oproti předsezónním cílům hodně málo, ale buďme za ni rádi, protože jarní výkony byly špatné.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Měchura, Krejcárek, Uršic, Müller - Špalek E., Macháček, Vildman, Fiala - Sadílek T., Koudelka

střídali: Kanchiy R., Škvor M., Hromas

 


 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci