Fotbalisté vydřeli důležité tři body proti Meznu

Ostředečtí fotbalisté dnes vydřeli velmi důležité tři body v zápase proti Meznu. Výhra 2:1(2:1) však vzhledem k překvapivé výhře béčka Chocerad ve Václavicích neznamená záchranu. Nicméně jsme jí velmi blízko, stačí příští sobotu doma přehrát právě Václavice.

 

Oproti řadě předchozích jarních zápasů jsme to byli my, kdo se první radoval z gólu. Po rohu se trefil hlavou Lukáš Uršic - 1:0. Hosté však již ve dvacáté minutě vyrovnali tečovanou střelou z trestného kopu 1:1. Mezno si pak vypracovalo mírnou převahu, ale naše obrana vždy nebezpečí odvrátila. Minutu před koncem poločasu odpověděli naši tím nejlepším možným způsobem. Fanda Macháček důrazně pronikl do vápna a pěknou střelou šajtlí poslal míč k tyčce - 2:1.

 

Druhý poločas nepřinesl ani na jedné straně nějakou gólovku. Naši bojovali a vedení nakonec uhájili do závěrečného hvizdu.

 

Sestava Ostředka:

Škvor J. - Měchura, Florián, Uršic, Müller - Fiala, Macháček, Vildman, Krejcárek - Koudelka, Špalek E.

střídali: Kanchyi R., Nerad F.

 


 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci