Ostudný domácí debakl fotbalistů v derby se Soběhrdy

Našim fotbalistům se vůbec nevydařil vstup do jarní části soutěže. Po velmi špatném výkonu utrpěli ostudný debakl v derby utkání s nedalekými Soběhrdy 1:4.

 

V dnešním utkání se našim nedařilo vůbec nic. Krajní beci nestíhali rychlosti hostujících křídel a často se jim dívali je na záda, záloha vůbec neexistovala a to samé lze říci o útoku. Trochu obstojný výkon podali pouze gólman Jirka Škvor, který nás zachránil od ještě většího debaklu, tradičně Ondra Hanibal a do druhé půle nastoupivší Fanda Macháček.

 

Hosté nepodali žádný oslnivý výkon, dá se bohužel konstatovat, že získali tři body bez nějaké větší námahy, stačilo jim hrát na půl plynu. Pokud takto budeme pokračovat, musíme se začít strachovat o udržení třetí třídy.

 

Hned v úvodu zápasu mohl vstřelit branku Jenda Müller, ale nebyl úspěšný a to jakoby charakterizovalo náš výkon po celý zbytek utkání. Ve třicáté minutě se hosté z nenápadné akce dostali do vedení. Přes pár záblesků si naši šanci nevytvořili a do kabin se šlo za ještě ne beznadějného stavu 0:1.

 

Veškerá předsevzetí, která určitě v kabině o půli padla, ukončila druhá branka hostí hned v úvodu druhé půle. Jenda Müller byl nedůrazný na půlce a po průniku po křídle hostující útočník zvýšil na 0:2. Krátce na to přidali hosté třetí branku. Pěkná branka Fandy Macháčka na 1:3 nám umožnila doufat v možný obrat, ale naší naději Soběhrdy brzy uhasili další brankou na 1:4.

 

Ostředecká sestava:

Škvor J. - Fiala, Hanibal, Uršic, Müller - Krejcárek, Šilhavý, Florián, Měchura - Špalek E., Vildman

střídal: Macháček

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Obrázek: P3270556.JPG

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci