Ondra Hanibal se stal Ostředeckým fotbalistou roku 2009

V sobotu 6.března večer se konalo v sále restaurace v Ostředku slavnostní vyhlášení výsledků ankety Ostředecký fotbalista roku 2009. Společenský večer s následnou taneční zábavou s hudební skupinou Proměny se uskutečnil díky dotaci ve výši 8.000Kč z fondu hejtmana Středočeského kraje MUDr. Davida Ratha, která byla získána prostřednictvím obce Ostředek.

 

Přestože se jednalo o ryze ostředeckou záležitost, sál se téměř zaplnil. Zhruba sedm desítek přítomných nejprve sledovalo vyhlašování výsledků a poté se až do brzkých ranních hodin bavilo se skupinou Proměny.

 

Než byl znám Ostředecký fotbalista roku 2009, proběhlo vyhlášení výsledků dvou doprovodných soutěží – ankety Hvězda béčka 2009 a střelecké soutěže Ostředecká zlatá kopačka 2009, které bylo proložené hudebními sériemi skupiny Proměny.

 

Poháry pro nejlepší věnovala obec Ostředek Kromě nich čekalo na nejlepší spousta věcných cen. Generální partner ankety – pivovar Staropramen poskytl desítky litrů zlatavého moku, Seminární hotel Akademie Naháč 2 poukazy na bowling a pivo, SPZV Ostředek a.s. poukázky na konzumaci v restauraci v hodnotách 300, 200 a 100Kč, vydavatelství EGMONT knihu Fotbalové hvězdy 2010 a 3 výtisky časopisu PRO FOOTBALL. Rádio Blaník, které věnovalo 8 cédéček, informovalo ve svém vysílání o slavnostním večeru a ještě bude informovat o výsledcích ankety.

 

Premiérovou hvězdou béčka neboli nejlepším hráčem znovuzrozeného B-týmu se stal podle názoru hlasujících Radek Štěch před Romanem Špalkem a Františkem Neradem.

 

Nejlepším střelcem ostředeckých týmů v kalendářním roce 2009 a vítězem soutěže Ostředecká zlatá kopačka 2009 se stal s velkým náskokem Petr Florián, který v soutěžních utkáních vstřelil 22 branek- Druhý v pořadí skončil se 14 brankami Zdeněk Měchura a třetí byl, na večeru nepřítomný, Tomáš Sahula, který vstřelil v roce 2009 dvanáct branek.

 

Ostředeckým fotbalistou roku 2009 se stal s počtem 278 b. Ondřej Hanibal, který tak obhájil loňský titul. Ondra byl bohužel v sobotu večer na horách, takže mu krásný broušený pohár z ateliéru SONA GLASS věnovaný obcí Ostředek, poukaz na 50-ti litrový sud desítky Staropramen a další věcné ceny budou předány před prvním domácím utkáním jarní sezóny.

 

Pohár za druhé místo převzal s počtem 238 b. Petr Florián, který rovněž zopakoval své umístění z loňského ročníku. Bronzovou příčku obsadil Milan Škvor, který obdržel 156 b., čtvrtý skončil Josef Šilhavý (127b.) a pátý Tomáš Sahula(99b.).

 

Celý večer se podle ohlasů přítomných vydařil a podle počtu odevzdaných hlasovacích lístků a poslaných hlasovacích zpráv můžeme tvrdit, že anketa zaujala a tradice byla založena.

 

V loňském roce získala anketa díky společnosti AGRODAT Benešov také své vlastní logo.

 

Všem partnerům ankety patří velké poděkování za přízeň a podporu!-


 

 


 

 

 

 

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci