Ostředečtí fotbalisté remizovali s Bystřicí

Ve včerejším utkání remizovali naši fotbalisté doma s Bystřicí 1:1(0:0). Výkony našich hráčů mají bohužel sestupnou tendenci a k neproměňování jasných šancí přidali tentokrát i velmi špatnou hru v poli. Pokud se to nezlomí, budeme se muset smířit s faktem, že letos budeme hrát pouze střed tabulky, což je na možnosti tohoto týmu hodně málo.

 

Naši fotbalisté se dostali do vedení počátkem druhého poločasu díky brance střídajícího Edy Špalka. Poté jsme si vytvořili několik gólovek a mohli utkání rozhodnout, bohužel jsme je neproměnili. Největší z nich ""zazdil"" Fanda Macháček, který nedokázal dát góla ani z půlmetru před bránou. Naši si poté začali svou hrou koledovat o vyrovnání, které na sebe nedalo dlouho čekat, když nekrytý hostující hráč pohodlně vyrovnal.

 

Naše sestava:

Škvor J. - Fiala, Hanibal, Uršic, Müller - Krejcárek, Šilhavý, Florián, Macháček - Sahula, Měchura

střídali: Špalek E., Měchura



 



Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci