Ostředečtí fotbalisté porazili Nespeky

Ostředecké fotbalové áčko porazilo v dnešním utkání béčko z Nespek 4:2(2:1), ovšem svým výkonem příliš nepřesvědčilo.

 

Základní sestava našich doznala velkých změn, na hřišti se objevila nová stoperská dvojice Milan Škvor a Petr Florián, Ondra Hanibal byl vysunut do zálohy a Lukáš Uršic se dokonce objevil na hrotu, kde mu to velmi svědčilo.

 

Utkání začalo šancemi na obou stranách. Ve 20.minutě unikl po křídle Lukáš Uršic, nahrál Tomáši Sahulovi, ten prodloužil na Pepu Šilhavého, který z úrovně penalty střelou od tyče do brány poslal naše borce do vedení. O devět minut později unikl Kamil Krejcárek po lajně a přesným centrem našel ve vápně hlavu Lukáše Uršice, který nekompromisně zvýšil na 2:0. Hosté brzy reagovali dorážkou z 7 metrů a do kabin se tedy šlo za stavu 2:1.

 

V druhé půli nás hosté zatlačili na dvacet minut na naší polovinu, ale i zásluhou štěstí naše obrana odolala. Zlom nastal ve dvacáté minutě druhého poločasu, kdy se nejprve po minele Milana Škvora řítil hostující útočník sám na gólmana Jirku Škvora. Jeho střela skončila na tyči, následná dorážka šla od břevna do tyče a do pole a třetí pokus gólman Škvor odkopl do bezpečí.

 

Trenér Hromas zareagoval a poslal na hřiště na místo Kamila Krejcárka Láďu Fialu, který po pouhé minutě pobytu na hřišti zvýšil hlavou po rohu na 3:1. Několik minut poté založil akci Tomáš Sahula, nahrál do vápna Lukáši Uršicovi, který svou druhou brankou zvýšil na 4:1. Hosté už pak stačili jen v závěru korigovat na konečných 4:2.

 

 

Sestava Ostředka:

Škvor J. - Zima, Škvor M.-, Florián, Müller - Krejcárek, Hanibal, Šilhavý, Macháček - Uršic, Sahula

střídali: Fiala, Špalek E.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci