Soutěž trojic v nohejbale v Ostředku

Dne 27.6.2009 se v Ostředku v areálu fotbalového hřiště konala soutěž trojic v nohejbale, které se zúčastnilo osm družstev. Družstva byla rozlosována do dvou skupin po čtyřech, kde se každý utkal s každým a následně se podle umístění ve skupinách hrálo o celkové pořadí.

 

Na čestném osmém místě skončil tým Karla Tammeho, který o 7. místo prohrál s mladými fotbalisty Ostředeckého B týmu. Obě družstva obsadila ve svých skupinách bez bodu poslední místa

 

Šestí skončili hoši z Mžížovic, kteří prohráli v souboji o páté místo s SDH Třemošnice (Martin Dolejší, Petr Kaninský, Zdeněk Bednář a Vladimír Jíša) - oba týmy ve skupinách s dvěma body na třetích místech. 

 

V boji o pomyslný bronz, ve kterém se utkala druhá družstva z obou skupin, zvítězil tým Pepy Šilhavého (Pepa Šilhavý, Jana Krejcárková, Martin Vosátka) nad Kozmicemi pod vedením Milana Sládka.

 

Finále obstaraly vítězové obou skupin - tým Jiřího Müllera a Edy Špalka proti družstvu ve složení Jindřich Nenáhlo, Jan Kučera a Petr Sadílek. Z vítězství se radoval druhý jmenovaný tým.


 

Kozmice Milana Sládka

Trojice Pepy Šilhavého

Team Jiřího Müllera a Edy Špalka st.

Vítězná trojice - J.Nenáhlo, J.Kučera, P.Sadílek

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci