Těsná výhra fotbalistů nad Meznem

Ostředečtí fotbalisté zdolali za velkého vedra v zápase podprůměrné úrovně hráče z Mezna 1:0, když jedinou branku utkání vstřelil před závěrem prvního poločasu Ondra Vildman.

 

Naši fotbalisté začali dobře, vytvořili si řadu šancí, ale žádná nevedla ke kýženému gólovému efektu. Vrcholem snažení byla tyčka nastřelená Tomášem Sahulou. S přibývajících časem aktivita našich opadla, velké horko ubíralo hodně sil. Vysvobozením byla až branka Ondra Vildmana.

 

V druhém poločase hra upadla do podprůměru, osmělili se i hosté a dvakrát nás podržel gólman Nerad. Závěr utkání přinesl naší zvýšenou aktivitu, ale ani Milan Škvor (hlavou do tyče) a Martin Štěch své šance nevyužili, a tak jsme utrpěli nejtěsnější výhru.

 

Naši fotbalisté tak i nadále drží 12.-pozici před dotírající Úročnicí, která v posledních kolech dosahuje ""nečekaných"" výher. Ovšem s největší pravděpodobností ani 12. pozice nebude znamenat záchranu.

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci