Druhé vítězství fotbalistů v řadě - porazili Chotýšany 2:1

Ostředečtí fotbalisté porazili Chotýšany 2:1(1:0) a dosáhli tak prvního domácího vítězství v letošní sezóně OP.

 

V utkání průměrné úrovně nás poslal v první půlce do vedení Tomáš Sahula, když z hranice velkého vápna přehodil vyběhnuvšího brankáře hostí.

 

Hned v úvodu druhého poločase šel po několika chybách ve středu hřiště hostující hráč sám na našeho gólmana Jirku Škvora a srovnal na 1:1.

 

Naši odpověděli velmi rychle po krásné akci přes Edu Špalka, Ondru Vildmana, Tomáše Sahulu se dostal k míči Petr Florián. Jeho první pokus vyrazil hostující gólman zpátky k němu a ""Flori"" bombou od břevna do brány dostal Ostředek do vedení 2:1.

 

V následujícíh 15 minutách se hosté "kopali za uši", ale Tomáš Sahula nedokázal využít ani jednu ze čtyř gólovek a hosté se poté otřepali a zatápěli nám až dokonce. Těsně v závěru nás od vyrovnání zachránilo břevno.

 

Naši fotbalisté dosáhli druhého vítězství v řadě a díky remíze Úročnice jsme po dlouhé době opustili poslední příčku, když na dvanácté Mezno ztrácíme už jen bod-

 

K dalšímu utkání zajíždíme v sobotu 19-dubna do Jírovic- Výkop je v 17h-

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci