Sokolové si zvolili nové vedení

Po několikaleté odmlce uspořádala TJ Sokol Ostředek v sobotu 12.ledna opět valnou hromadu.

Účast byla poměrně slabá, zúčastnily se jí pouze necelé tři desítky členů.

Sokolové si na této valné hromadě zvolili nový výbor, předsedou jednoty se stal JUDr. Karel Tamme.

Dalšími členy nového výboru jsou Miroslav Lejček, Josef Měchura, Jiří Zima ml-, František Havel, František Macháček a Eva Horáková.

Nové obsazení má rovněž revizní komise - Bc.Kamil Krejcárek, Petr Florián a ing. Milan Škvor ml.

Během valné hromady zhodnotil odstupující předseda p. ing.Müller činnost jednoty za uplynulých několik let, která byla bez pochyb úspěšná jak po stránce sportovní(postup áčka do 2. třídy, dorost podruhé vyhrál Okresní pohár ČMFS), tak i finanční  (jednota má nyní na účtě prostředky kryjící rozpočet minimálně na další 2 roky, výrazně se zlepšilo zázemí - hřiště, kabiny).

Bohužel, což nebylo na valné hromadě zmíněno, během tohoto období se Sokol zapomenul zapojovat do mimofotbalového dění v obci - např. nepořádal tradiční akce jako např. Sokolský ples či Pouťová zábava.

Nové vedení v čele s doktorem Tammem si stanovilo tyto hlavní cíle:

- více se zapojit do dění v obci a spolupracovat s OÚ i s hasiči

- udržet ostředecký fotbal ve 2.třídě

- obnovit činnost i dalších sportovních oddílů, které dříve v Ostředku existovali - např. stolní tenis či využít nové víceúčelové sportoviště

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci