Debakl fotbalistů

Ostředečtí fotbalisté utrpěli ostudný debakl s lídrem tabulky ze Sedlec-Prčice v poměru 1:5 a utrpěli tak první domácí porážku od 24-dubna 2005 (s Přestavlky 1:2).

První poločas nasvědčoval pokračování skvělé domácí série, naši fotbalisté nepustili soupeře na svou půlku. Ondra Hanibal nastřelil břevno, střelu Pavla Kuželky s námahou vyrazil hostující gólman, pak už začal úřadovat rozhodčí Novosád, který ani za jedno z dvou hraní rukou v pokutovém území a ani za stažení Jana Kuželky neodpískal penaltu. Hosté pak z náhodného útoku nadvakrát skórovali. Po deseti minutovém útlumu začali naši opět tlačit, ale marně, do kabin se šlo za stavu 0:1.

Druhý poločas se nám vůbec nepovedl. Po hrubé chybě obrany šel soupeř do dvougólového vedení a krátce nato po dalších chybách vedl už 0:4. Poté to konečně přišlo, po patnácté v sezóně se trefil Honza Kuželka. Jeho gól byl bohužel jen naší labutí písní.Soupeři dnes vyšlo vše na co sáhl a v druhé půli dominoval.

Jak by však zápas probíhal, kdyby rozhodčí Novosád odpískal za stavu 0:0 penaltu v náš prospěch? Asi neviděl, nemohl nebo snad nechtěl?

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci