Postižená oblast potřetí ovládla ostředecký nohejbalový turnaj

DSC04299

V sobotu 13. července uspořádala naše TJ na víceúčelovém hřišti ve sportovním areálu již počtrnácté nohejbalový turnaj trojic. Turnaje se účastnilo 5 týmů, což je historicky nejmenší počet, ovšem na kvalitě klání to neubralo.

Pětice týmů se nejprve utkala v základní skupině hrané systémem každý s každým na dva vítězné sety. Dva nejhorší týmy sehrály čtvrtfinále, zbylé tři postoupily přímo do semifinále.

Základní skupinu ovládla s plným počtem bodů trojice „Postižená oblast. Druhá příčka patřila týmu Merida „B“ a třetí skončili Broučci.

Nedařilo se historicky nejúspěšnějšímu týmu turnaje – týneckým Šachistům.Ve skupině porazili jen domácí FC Holubárnu, která jako jediná odehrála zatím všechny ročníky turnaje.

Oba týmy se to rozdaly znovu ve čtvrtfinále, v němž byli lepší Šachisté.

V prvním semifinále se utkali Broučci a Merida B. Už jejich skupinový zápas byl vyrovnaný a podobně tomu bylo i v semifinále. První set získali Broučci, ale pak se prosadila trojka domácího Davida Luzuma a vybojoval finále. Postižená oblast neměla v druhém semifinále příliš práce se Šachisty.

Bronzové medaile vybojovali Broučci, kteří i podruhé na turnaji porazili v týneckém derby Šachisty.

Finále přineslo souboj mezi Postiženou oblastí a Meridou. Obě trojice předváděly pohledné akce, ale mírně navrch měl prvně jmenovaný tým, který se tak radoval z třetí turnajové výhry ze třech účastí.

Nejlepší tři týmy si odvezli tradiční speciální ostředecké medaile a pivní ceny věnované pořadatelem.

Konečné pořadí:

Soupisky

Přehled výsledků ve skupině

Vyřazovací část


DSC04296

Postižená oblast

DSC04294

Merida "B"

DSC04292

Broučci

DSC04255

Šachisti

DSC04260

FC Holubárna


 DSC04262

DSC04264

DSC04268

DSC04275

DSC04278

DSC04279

DSC04280

DSC04283 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci