Ze Soběhrd se vracíme bez bodů

FK Soběhrdy - Sokol Ostředek 7:4 (3:1)

branky: Horák 2, Sztánkovics, Měchura

sestava: Škvor J. - Uršic, Schärfer, Štěch - Měchura, Škvor M.(58. Vildman), Svoboda T. (19. Sztánkovics) - Pejša, Florián - Veselý (65. Sidorenko), Horák


Po zklamání v Poříčí čekal v neděli naše fotbalisty další velmi těžký soupeř – FK Soběhrdy. Soběhrdským fotbalistům se na jaře daří. Prohráli jen v úvodním kole v Neveklově, jinak sbírají jednu výhru za druhou.

První jsme se radovali z branky my. Střelcem byl Kuba Horák. Bohužel se pak opakoval poříčský scénář. Domácí během několika minut třikrát skórovali a dostali se na koně. Když ve druhé půlce přidali další dva, vypadalo to na debakl…

Naši se naštěstí kousli a  dokázali dvěma góly snížit na 5:3. Poté sudí Štika neodpískal evidentní faul na Lázsla v pokutovém území a když hosté dali šestý gól, naděje na zvrat poklesli. Zdeněk Měchura ještě sice snížil, ale gólový účet uzavřeli domácí.

Naši si prohrou zkomplikovali udržení alespoň druhého místa, ale s ohledem na vzájemné zápasy se Soběhrdy a Neveklovem by jim mělo stačit vyhrát poslední dva domácí zápasy.

V sobotu přivítáme doma od 17h Jablonnou, která bojuje o záchranu. Přijďte fandit a pomoci kluky vrátit na vítěznou vlnu! Děkujeme! 


 CMNN1394

HSSF9490

KGII6627

RKGE6908

RLCR7875

RYMF0438

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci