Petr Florián o pouti sestřelil Teplýšovice čtyřmi trefami

Sokol Ostředek - Sokol Teplýšovice 5:1 (4:0)

branky: Florián 4, Veselý

sestava: Luzum - Uršic (50.Müller), Schärfer, Štěch - Krejcárek (50. Fedorenko), Škvor M.(50.Pejša), Hanibal - Nepraš (84. Procházka) , Florián - Horák, Veselý


O pouťové sobotě sehráli naši fotbalisté derby s rezervním týmem nedalekých Teplýšovic, které měly na hřišti několik mladíků, kteří začínali s fotbalem v Ostředku. Na podzim jsme na hřišti soupeře po špatném výkonu prohráli. Naši tedy měli co napravovat. Z rodinných důvodů nebyl k dispozici kanonýr Lázsló Sztánkovics. Na hrot místo něho vysunul kouč Pavel Šimáček nestárnoucího rychlíka Vláďu Veselého.

Od začátku si naši vynutili mírnou převahu, ale dlouho jsme se nemohli prosadit. V 6.minutě zatáhl Vláďa balón k lajně a poslal ho podél brankové čáry před brán. Míč však nikdo nedokázala nasměrovat do brány. Ve 14.minutě mířil hlavou vedle Kuba Horák.

Gólová radost přišla v 17.minutě. Hostující bek fauloval ve vápně Kubu Horáka. Nařízenou penaltu proměnil Petr Florián, byť teplýšovický gólman Stěhule si na míč sáhl – 1:0.

Ve 29.minutě rozehráli naši krásnou akci. Po ťukesu s Vládou poslal Ondra Hanibal centr do vápna, kde číhal Petr Florián a rybičkou poslal míč podruhé do teplýšovické sítě – 2:0.

Za chvíli dostal míč do běhu Vláďa Veselý, který mazácky střelou podél vyběhnuvšího brankáře hostů zvýšil na 3:0.

Gólový účet prvního poločasu uzavřel těsně před pauzou Flori, který si všiml, že hostující brankář stojí dál od brány a balón mu poslal obloučkem do sítě – 4:0. Domácí borce doprovázel zasloužený potlesk slušně zaplněné tribuny.

Diváci čekali, že po přestávce bude ostředecký brankostroj pokračovat, ale nestalo se tomu tak. Naši se snažili, ale žádnou vyloženou šanci si nedokázali vytvořit. A tak udeřili hosté. Střelu hostujícího hráče dokázal náš gólman David Luzum vytěsnit na břevno. Odražený míč se však dostal k neobsazenému hráči Teplýšovic, který snížil.

Teprve poté se naši objevili v prvním náznaku šance. Centr Serhie Fedorenka poslal Flori hlavou vedle. Floriho chvíli přišla o pět minut později. David Schärfer mu poslal balón za obranu a Petr nezaváhal. Svým čtvrtým gólem uzavřel skóre zápasu na 5:1.

V neděli od 14 h čeká naše fotbalisty zápas roku v Poříčí. Poříčí se nám patrně bojí, protože si zápas přesunulo na neděli, aby nekolidoval s utkáním jeho áčka v krajském přeboru. Dá se tedy čekat, že proti nám hodně posílí sestavu. I tak věříme, že od řeky Sázavy přivezeme tři body a vyhoupneme se do čela tabulky.


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

foto6


 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci