Střeleckou formu potvrdili fotbalisté i v Lešanech

Sokol Lešany – Sokol Ostředek 1:9 (1:4)

Branky: Sztánkovics 5, Horák 2, Štěch, Šimáček

Sestava: Škvor J. – Štěch, Schärfer (75. Šimáček), Uršic – Procházka (46. Nerad) , Škvor M. (60. Kančij V.), Fedorenko (65. Sidor) – Nepraš, Vildman – Horák, Sztánkovics


Před sobotním zápasem v Lešanech se nakupilo tolik omluvenek, že trenéři měli těžkou hlavu, jak poskládat základní sestavu a museli si sebou vzít i kopačky. Na poslední chvíli ještě vypadl ze zdravotních důvodů do základu plánovaný Tomáš Svoboda. Pomoc naopak slíbil Eda Sidor, byť avizoval příjezd až na druhý poločas.

Podle kouče Šimiho rozhodlo, že jsme rychle vstřelili dva góly a uklidnili se. Domácí i přes nepříznivý výsledek chtěli hrát fotbal a tak na našem kontě přibývaly nejen šance ale i góly. O našem tříbodovém importu bylo jasno již během prvního poločasu, i když se domácí Wittner krásně trefil před odchodem do šaten a snížil na 1:4.

Střelecky se velmi dařilo Lázslóvi Sztánkovicsovi, který skóroval hned pětkrát a suverénně vévodí střeleckému pořadí nejen naší skupiny 3.třídy, ale i všech okresních soutěží dospělých. Branku vstřelil i kouč Pavel Šimáček, který naskočil na posledních 15 minut.

Na čele tabulky nenastala žádná změna, i naši soupeři z Poříčí a Neveklova byli při střelecké chuti. Před blížícím se utkáním roku v Poříčí stále ztrácíme jen dva body.

V sobotu o ostředecké pouti přivítají naši fotbalisté od 17h na domácím hřišti béčko Teplýšovic, které máme za podzimní porážku, co vracet. Přijďte kluky podpořit!


Lesany01

Lesany02

Lesany03

Lesany04

Lesany05

Lesany06

Lesany07

Foto: Jitka Hanibalová

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci