Fotbalisté o Velikonocích nadělovali ve Václavicích

TJ Václavice - Sokol Ostředek 0:9 (0:5)

branky: Sztánkovics 4, Špalek 2, Horák 2, Florián

sestava: Škvor J. - Müller (65.Fedorenko), Schärfer, Štěch, Veselý - Florián, Uršic (45. Vildman) - Špalek (61. Svoboda J.), Sztánkovics, Horák (45. Svoboda T.) , Nepraš


O velikonoční sobotě sehráli naši fotbalisté zápas ve Václavicích, kterým patří předposlední místo tabulky. Prvně se v oficiálním zápase v ostředeckém dresu představil Serhii Fedorenko. Od začátku bylo utkání jednoznačnou záležitostí našich barev a bylo jen otázkou na jakém čísle se náš brankostroj zastaví. Když to bylo po  hodině hry 9:0, všichni očekávali, že kýžená desítka padne, ale nestalo se tak. Střelcem zápasu byl se čtyřmi góly Lázsló Sztankovics.

V sobotu čeká naše borce podstatně těžší soupeř. Přijedou k nám Čerčany, které oba jarní zápasy vyhrály (obraly i vedoucí Poříčí). Výkop je v 16:30, přijďte naše hráče podpořit! 


foto1

foto2

foto3

foto4

foto5

Foto: Jitka Hanibalová

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci