V generálce na sezónu nastříleli fotbalisté šest gólů Maršovicím

Sokol Ostředek - Sokol Maršovice 6:3 (5:3)

branky: Sztánkovics 2, Špalek 2, Horák, Kančij

sestava: Nerad - Müller, Štěch J., Hanibal, Měchura - Florián, Uršic - Špalek, Horák, Nepraš - Sztánkovics

střídali: Škvor M., Schärfer, Krejcárek, Svoboda T., Svoboda J., Kančij V., Procházka, Fedorenko


V sobotu sehráli naši fotbalisté generálku na první mistrák, který je čeká již tuto sobotu v Neveklově. Zatímco minulý týden jsme horko-těžko skládali jedenáctku, tentokráte měla trenérská dvojice Šimáček - Procházka v šatně k dispozici 19 hráčů.

Před utkáním obdržel Lázsló Sztánkovicz z rukou kouče Šimiho "Ostředeckou zlatou kopačku" za nejlepšího střelce roku 2023 (a poukaz na sud piva Bernard).

Cena Lászla motivovala až tak, že se během první minuty trefil do maršovické sítě hned dvakrát. Byl to raketový start! Hosté ale již v 7.minutě snížili, poté se dvakrát prosadil Eda Špalek, který nejprve dorážel střelu Lukáše Uršice a pak dostal přihrávku před bránu od Jakuba Horáka. 

Gólman Fanda Nerad dokázal vyrazit penaltu, ale na dorážku již byl krátký. Poločasové skóre uzavřel střelou z vápna Kuba Horák.

V druhém poločase se hodně proházela sestava. Jedinou branku druhé půle vstřelil Vaska Kančij z opakované penalty (po faulu na Toma Svobodu).

Kouč Šimáček byl s předvedenou hrou spokojen. Všichni věříme, že stejný výkon předvedou naši i v Neveklově.



DSC03500

DSC03501

DSC03502

DSC03503

DSC03504

DSC03505

DSC03506

 

 

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci