Stolní tenisté vydřeli důležitou výhru nad Divišovem

Stolní tenisté sehráli v pátek těžký zápas proti béčku Divišova. Ačkoliv soupeř nedorazil v nejsilnějším sestavě, tak to byl vzhledem k formě hostujících hráčů velký boj o každý míček, protože kvůli nemoci chyběla naše jednička Patrik Vosátka.

Po čtyřhrách byl stav nerozhodný. Pavel Šimáček s Markem Škvorem přehráli 3:1 dvojici Pekárek / Bělina. Jura Žydyk s Martinem Vosátkou sice vedli nad duem Svoboda / Lehán 2:0 na sety, ale nakonec prohráli.

Remízový stav byl i po první sérii dvouher. Pavel vydřel bod v pětisetech s Lehánem a druhý přidal Libor proti Pekárkovi. Markovi chybělo pár míčků v pětisetovce s Bělinou.

Ani druhá série nepřeklopila bodový stav na jednu ze stran. Jura, který po první dvouhře nahradil Martina, sice vedl 2:0 nad Lehánem, ale i tak odešel v pěti setech poražen. Bodovali tak opět jen Libor a Pavel.

Do vedení jsme se dostali ve třetí sérii. Pavel s Liborem nezaváhali. Marek sice prohrál v pěti setech s Lehánem, ale Jura dokázal porazit Pekárka. Před poslední sérií byl stav 8:6 pro ostředecký tým.

Liborem s Pavlem výhrami v úvodu poslední série zajistili naše vítězství, které hosté následně zkorigovali na konečných 10:8. Marek v posledním zápase s Pekárkem vedl 1:0 a 10:6, ale druhý set nakonec ztratil a soupeř pak už v dalších dvou setech dominoval.

Třemi body udrželi naši minimálně pětibodový náskok na druhé Teplýšovice, které si zápas s Pyšely odložily. Na třetí Olbramovicemi mají naši tři kola před koncem k dobru bodů dokonce osm. V pátek čeká naše zápas v Úročnici. Pokud vyhrají a Teplýšovice ztratí v Benešově, můžou už naši slavit titul přeborníka OP2.

Béčko ve čtvrtek nedokázalo bodovat v Netvořicích a šance na vyhnutí se baráži se snížila.

OP2: Sokol Ostředek – Orel Divišov B 10:8

OP3: Sokol Netvořice B – Sokol Ostředek B 11:7


IMG1

IMG2

IMG3

IMG4

IMG5

Webové stránky používají cookies., na web. stránkách běží scripty, které umožní vlastníkovi web. stránek získávat statistická data o uživatelích webu (např. Google Analytics, Facebook Pixel a SKlik). Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací.

  Skrýt tuto informaci